Nieuws

Open Huis 2020 gaat niet door

Ons Open Huis gaat dit jaar helaas niet door vanwege de huidige situatie rondom Covid-19. Wél brengen we de hele winkel in kerstsfeer op onze eigen speciale Potstal manier. 

Daarom zal heel november en december onze winkel gehuld zijn in kerstsfeer. Zoals altijd kun je genieten van sfeervol ingerichte stijlkamers met mooie nieuwe meubelen en prachtige kleuren. Ook zorgen we voor steeds verse aanvoer van brocante. Elke donderdag is onze groenstyliste Tiemke in de winkel met verse kransen, toeven, opgemaakte potten en kerstdecoraties. 
 
Ons hele team staat op gepaste afstand klaar voor al je grote en kleine interieurvragen. Maar kom ook zeker shoppen voor verlichting, kussens, verf en alle woonaccessoires die je nodig hebt voor een supergezellig huis in Potstal sfeer!
 
We vragen je om thuis te blijven als je klachten hebt, en de 1,5 meter tussen andere klanten te respecteren. Wij kunnen ongeveer 25 mensen tegelijkertijd in de winkel kwijt dus de kans bestaat dat je even moet wachten als het heel druk is. 

#Corona

We zijn OPEN en je bent zoals altijd van harte welkom. Wel respecteren wij om veilig te kunnen winkelen de volgende regels:

  • ZIEK: Ben je ziek? Blijf dan thuis
  • GEPASTE AFSTAND: Houd altijd 1.5 meter afstand tot elkaar
  • MONDKAPJE VERPLICHT: In onze winkel is het verplicht een mondkapje te dragen
  • GEEN HAND: We schudden geen handen (een glimlach mag altijd)
  • HYGIËNE: We houden onze winkel hygiënisch schoon en wassen regelmatig onze handen
  • GEBRUIK JE ELLEBOOG: Hoest en nies in je elleboog

Woonwinkel De Potstal 25 jaar

We zijn heel trots dat we al 25 jaar toonaangevend zijn en dat vieren we graag met jou. Elke 25e van de maand verloten we een leuke prijs. Laat aan de toonbank je gegevens achter en maak kans!

Verder zullen we extra uitpakken tijdens onze jaarlijkse populaire evenementen LENTEWEEK en OPEN HUIS. Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Ondertussen blijven we doen waar we goed in zijn: iedereen met een tijdloze, landelijke woonwens helpen om een interieur te kiezen wat helemaal bij je past en waar je nog jaren met plezier in thuiskomt!

Met vriendelijke groet,

Team De Potstal