De Potstal in Valburg: landelijk wonen, brocante &  interieuradvies 

Wij doen ons best om deze website actueel en compleet te houden. Maar ons echte paradepaard is natuurlijk onze woonwinkel zelf, gelegen in Valburg, tien minuten rijden vanuit zowel Arnhem als Nijmegen. Graag nodigen we je dan ook uit om persoonlijk langs te komen, te genieten van onze eigenzinnig landelijke sfeer, een goede kop koffie en - bij mooi weer - onze beschutte tuin.

 

Zijn er vooraf al vragen? Wil je zeker weten dat één van ons aanwezig is? Bel of mail gerust. Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30. Vrijdag koopavond tot 20.00 uur. Zaterdag van 10-17 uur.

 

Zijn er plannen om langs te komen op de woonbeurs of één van onze eigen evenementen in mei of november? Laat dan je gegevens hier achter, dan weet je zeker dat we je voor die tijd nog een keer een reminder sturen. 

 

Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?
Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug

Contact

Woonwinkel De Potstal
Tielsestraat 55
6675 AB Valburg
T: 0488-431 831
M: info@depotstal.nl
Referenties
 • Familie Markus, Waddinxveen -
   
  Wij wilden ons interieur een restyling geven en kwamen daarvoor bij De Potstal terecht. Cathelijne heeft ons meegenomen in het proces en heeft ons op alle terreinen van de inrichting geadviseerd. Nadat de meubels geleverd waren, heeft Cathelijne ook de styling verzorgd. Allemaal heel plezierig en tot onze volle tevredenheid!
   

 • Karin de Bont

  Voor grote aankopen en kleuradvies ga ik het liefst naar De Potstal, omdat ik daar altijd slaag en deskundig en eerlijk advies krijg zonder dat het opdringerig wordt. Ik weet meestal goed wat ik wil en zie Cathelijne dan ook als mijn sparringpartner zodat mijn ideeën concreet vorm kunnen krijgen.

 • Familie van der Voort, Driebergen

   

  Al jaren vinden we leuke accessoires voor ons huis bij de Potstal, maar ook leuke cadeaus. Nu we naar een nieuw huis gaan, hebben we met Cathelijne ideeën uitgewisseld over kleuren, stoffen en meubels. Het is echt heel erg mooi geworden en de service is uitstekend. We zijn erg tevreden en wat we belangrijk vinden: het is ook nog steeds ons huis.


Get social
EVENEMENTEN
NIEUWTJES
& TIPS
INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Je e-mail adres is veilig bij ons, wij houden ook niet van spam!