Kijkje in de keuken van Cathelijne

WONEN IN EEN OUDE PASTORIE

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN VAN CATHELIJNE

Ik ben geboren en getogen in Valburg, opgegroeid boven de winkel. Voor mijn studie verruilde ik Valburg voor Amsterdam waar ik al snel Jeroen leerde kennen. De Brabander en de Betuwenaar. We hadden een geweldige tijd in Amsterdam, maar tóch werkte ik ook veel bij De Potstal; mijn hart bleek echt bij de winkel te liggen.

Jeroens belangstelling voor de winkel groeide en uiteindelijk kwam ook hij volledig in de zaak. We werden verliefd op de oude pastorie naast de RK kerk en nagenoeg tegenover De Potstal. Het heeft zo moeten zijn dat de pastorie vrij kwam en wij er onze intrek mochten nemen.

De pastorie is een heerlijk gezinshuis. Al jaren zijn we aan het renoveren, opknappen en verfraaien en er is altijd wel wat te doen of te veranderen. Uiteraard komt alles in ons huis uit de winkel  en gooi ik de boel regelmatig weer helemaal om.

De keuken is het kloppende hart van ons heerlijke leefhuis! Hier borrelen we op de barkrukken aan het eiland, koken we voor familie, vrienden en onze eetclub, lezen we ’s ochtends de krant, knutselen Juul en Kees aan de gezellige ronde eettafel en lopen we zo door de openslaande deuren de tuin in waar ik nu ook een moestuin heb aangelegd. Koken met ingrediënten uit eigen tuin! 

En… verse bloemen uit eigen pluktuin op tafel natuurlijk!

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug