Kun je interieuradvies landelijke stijl gebruiken?

Landelijk interieur geeft sfeer, warmte en comfort

Wil je meer landelijke sfeer in je woning en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je mooie accessoires zonder dat het rommelig lijkt? Of vind je het lastig om nieuwe meubels te combineren met je bestaande inrichting en wil je toch een switch maken naar een landelijk interieur?

Voor ons is er niets leuker dan een klant die binnenkomt met foto’s, schetsen, uitgeknipte plaatjes én staaltjes van muurverf of raambekleding. Hoe completer onze indruk, des te makkelijker kunnen we je tips geven. Al het advies in onze winkel is gratis en al onze medewerkers zijn ervaren interieuradviseurs.

 

We doen ook grote projecten

Dit doen we bijvoorbeeld als er een complete sfeer in één keer moet worden neergezet, bij een verbouwing van een complete etage of inrichting van een nieuw huis. In die gevallen gaat het om grotere investeringen in budget én in tijd, zowel van jouw kant als van ons. Maar het levert ook het resultaat waar je per direct, en jarenlang, van kunt gaan genieten!

 

Cathelijne is bij ons degene die de grote projecten doet

Zo’n totaal- aanpak mét huisbezoek start altijd gewoon in onze winkel.
Is er een klik? Wat zijn de wensen? En wat zijn de absolute do’s en dont’s?

Hierbij zijn moodboards, plaatjes en foto’s van de bestaande situaties een must voor een goed eerste advies. Vaak wordt in deze fase al een richting bepaald voor bijvoorbeeld muurverf en gordijnen.

Indien nodig spreken we af op locatie om een beter idee van de situatie te krijgen. Soms combineren we het aflleveren van de meubelen met het afstylen van het project. Bij een groter budget is ons huisbezoek en het afstylen bij de prijs inbegrepen.


Gaat je hart hier sneller van kloppen?

Zie je het eindresultaat al voor je? En wil je absolute de ervaring van ons team inschakelen? Het begint allemaal met een bezoek aan onze winkel, of bel vooraf om even een globaal tijdstip af te stemmen als dat beter voelt.

Meer info?
Stuur ons rustig een mailtje, bellen mag ook op 0488 431 831

uw aanvraag is geheel vrijblijvend
Om de lente in huis te halen hoef je maar een paar kleine aanpassingen te doen aan je gezellige winterhuis. Haal je stoere potten eens van tafel en zet er een transparant windlicht neer met een bos vrolijke tulpen op bol.
Tip van de maand
Referenties
 • Familie Markus, Waddinxveen -

   
  Wij wilden ons interieur een restyling geven en kwamen daarvoor bij De Potstal terecht. Cathelijne heeft ons meegenomen in het proces en heeft ons op alle terreinen van de inrichting geadviseerd. Nadat de meubels geleverd waren, heeft Cathelijne ook de styling verzorgd. Allemaal heel plezierig en tot onze volle tevredenheid!
   

 • Karin de Bont

  Voor grote aankopen en kleuradvies ga ik het liefst naar De Potstal, omdat ik daar altijd slaag en deskundig en eerlijk advies krijg zonder dat het opdringerig wordt. Ik weet meestal goed wat ik wil en zie Cathelijne dan ook als mijn sparringpartner zodat mijn ideeën concreet vorm kunnen krijgen.

 • Familie van der Voort, Driebergen

   

  Al jaren vinden we leuke accessoires voor ons huis bij de Potstal, maar ook leuke cadeaus. Nu we naar een nieuw huis gaan, hebben we met Cathelijne ideeën uitgewisseld over kleuren, stoffen en meubels. Het is echt heel erg mooi geworden en de service is uitstekend. We zijn erg tevreden en wat we belangrijk vinden: het is ook nog steeds ons huis.