Projecten waar wij onze medewerking aan hebben mogen verlenen

Landelijk interieur geeft sfeer, warmte en comfort

Wil je meer landelijke sfeer in je woning en weet je niet waar je moet beginnen? Wil je mooie landelijke accessoires zonder dat het rommelig lijkt? Of vind je het lastig om nieuwe landelijke meubelen te combineren met je bestaande inrichting en wil je toch een switch maken naar een landelijk interieur?
Voor ons is er niets leuker dan een klant die binnenkomt met foto’s van hun bestaande interieur, schetsen, uitgeknipte plaatjes én staaltjes van muurverf of raambekleding. Hoe completer onze indruk, des te makkelijker kunnen we je interieurtips geven. Al het interieuradvies in onze woonwinkel is gratis en al onze medewerkers zijn ervaren interieuradviseurs op het gebied van wonen in landelijke stijl.

Interieuradvies voor je gehele huis, projecten

Dit doen we bijvoorbeeld als er een complete sfeer in één keer moet worden neergezet, bij een verbouwing van een complete etage of inrichting van een nieuwe woning. In die gevallen gaat het om grotere investeringen in budget én in tijd, zowel van jouw kant als van ons. Maar het levert ook het resultaat waar je direct, en jarenlang, van kunt gaan genieten! De kunst van een huis sfeervol landelijk inrichten is ons vak en wij doen dit met veel enthousiasme en gevoel. Laat je verrassen en inspireren door onze eigenzinnig landelijke stijl.

Zo’n totaal- aanpak mét huisbezoek start altijd gewoon in onze woonwinkel.
Is er een klik? Wat zijn de wensen? En wat zijn de absolute do’s en dont’s?
Hierbij zijn moodboards, plaatjes en foto’s van de bestaande situaties een must voor een goed eerste interieuradvies. Vaak wordt in deze fase al een richting bepaald voor bijvoorbeeld muurverf, landelijke gordijnen of verlichting.
Indien nodig spreken we af op locatie om een beter idee van de situatie te krijgen. Soms combineren we het afleveren van de meubelen met het afstylen van het project. Bij een groter budget is ons interieuradvies aan huis en het afstylen bij de prijs inbegrepen.

Gaat je hart hier sneller van kloppen?

Zie je het eindresultaat al voor je, een sfeervol en landelijk interieur? En wil je absolute de ervaring van ons team inschakelen? Het begint allemaal met een bezoek aan onze woonwinkel in Valburg, of bel vooraf om even een globaal tijdstip af te stemmen als dat beter voelt.