Moodboard Cathelijne

WAT IS DE WOONSTIJL VAN ‘ONZE POTSTALLERS’?..

CATHELIJNE AAN HET WOORD…

Ik ben Cathelijne, sinds 6 jaar mede eigenaar van Woonwinkel De Potstal. Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel en geef ook interieuradvies in de winkel en aan huis.

Toen ik aan onze meiden vroeg om een moodboard te maken op een A3 moest ik zelf natuurlijk ook aan de bak. Maar mijn stijl in 1 woord vangen? Of in 1 moodboard? Onmogelijk! Ik hou zelf van kleur en van verschillende structuren in stoffen bijvoorbeeld. Ik ben nooit bang dat kleur gaat vervelen, het geeft me juist energie! Ook kan ik ontzettend genieten van mooie stoffen en materialen. Van ruwe, stoere spullen tegenover een verfijnde antieke kandelaar uit Frankrijk. Van mij mag een interieur ook altijd een beetje schuren. Perfectie is ook maar saai!

Toch kan ik in elke stijl interieuradvies geven. Van klassiek tot landelijk naar modern. Mijn kracht is dat ik goed naar mensen kan luisteren. Ik zal als stylist nooit zeggen je moet een geel stoeltje neerzetten of je moet een paarse wand behangen. Ik probeer het altijd uit de mensen zelf te halen en af en toe iets uit mijn stalenkast te trekken wat out of the box is voor de klant. Er is geen goed of fout in het interieur, wel kan ik laten zien wat kleuren met elkaar doen, elkaar versterken of verzwakken en daarin een advies geven. Gewoon je gevoel volgen en proberen te ontdekken waar je blij van wordt. Ik kan daarin begeleiden en bijsturen.

Moodboards Cathelijne  |  De AllesKunner
Thuis in vele stijlen, niet in 1 moodboard ’te vangen’

Krachtveld Cathelijne: Interieur- en Kleuradvies | Gordijnen | Meubelen | Verlichting

Cathelijne Vaarkamp De Potstal

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug