Moodboard Corrie

WAT IS DE WOONSTIJL VAN ‘ONZE POTSTALLERS’?..

CORRIE AAN HET WOORD

Mijn naam is Corrie en ik werk met veel plezier bij De Potstal.
De mix van nieuwe meubels en antieke of brocante stukken maakt dat er geen tweede winkel is met deze unieke sfeer. Zo is ieder bezoek weer een feestje!

Persoonlijk hou ik erg van robuuste en natuurlijke materialen zoals hout, linnen, wol, katoen en leer. Ambachtelijk gemaakte meubels genieten mijn voorkeur: tijdloos en soms met een klassieke touch hier en daar.

De verf van Pure & Original is een geweldig product om mee te werken. De structuur van Marrakech of kalkverf kan een fantastische toevoeging zijn in een interieur. Een beetje kleur op de muur of op je oude kast met Classico krijtverf kan wonderen doen; een kleine ingreep met veelal een verrassend resultaat!

Vaak weten mensen wel wat ze mooi vinden, maar hebben ze een beetje hulp nodig of een klein duwtje in de rug om een beslissing te nemen ten aanzien van hun woonwensen. Ik vind het geweldig om daar bij te helpen met kleur- en stijladvies zodat een klant tevreden en blij is met z’n persoonlijke en/of nieuwe interieur. Klant blij, ik ook blij!

Moodboard Corrie: Stoer | Ambachtelijk | Natuurlijk

Krachtveld: Kleur/Verfadvies | Verlichting | Meubelen

Corrie Thonissen De Potstal

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug