Moodboard Dees

WAT IS DE WOONSTIJL VAN ‘ONZE POTSTALLERS’?..

DEES AAN HET WOORD…

Een moodboard maken en of ik mij even aan je voor wil stellen. Ja maar natuurlijk! Ik ben Dees en ik werk met ongelooflijk veel plezier bij De Potstal. De relaxte sfeer en de prachtige spullen in de winkel, het werkplezier met mijn collega’s, de eigenheid van De Potstal… deze factoren tezamen maken dat ik trots en blij ben hier te mogen werken.

Ik ben erg sensitief en kan mij daardoor veelal goed inleven in de woonwensen van de ander. Interieuradvies geven doe ik dan ook op gevoel. Ik praat graag even met je om je wat beter te leren kennen en kan mij daardoor beter op je afstemmen. Het inrichten van een huis gaat bij mij veelal stapsgewijs. Ik zoek liever wat langer naar die ene mooie eye-catcher dan dat ik ga voor een snel resultaat.
Daar waar ik naar mijzelf kijk is mijn huis mijn veilige haven. Inspiratie haal ik uit de buitenwereld, thuis kom ik tot rust. Die rust vertaalt zich in liefde voor naturel tinten, sleetse en aardse kleuren die je maar moeilijk een naam kunt geven. Ik word blij van doorleefd hout, krijtverf, grove linnens en authentieke woonaccessoires als oude kandelaren, oude bakken en potten, spiegels etc. Ik hou van spullen met een verleden of een verhaal.

Een moodboard met een rustige basis dus. Daar ligt mijn kracht. Een accentkleurtje toepassen doe ik het liefst met woonaccessoires als plaids, kussens, kaarsen of bloemen. Dat is gemakkelijk te verwisselen voor als je even iets anders wilt.

Mijn ervaring met het geven van interieuradvies heb ik opgedaan in mijn eigen winkel Days At Home in Oosterbeek en daarna bij groothandel Aura Peeperkorn. Bij De Potstal komt daar nog een nieuwe dimensie bij: het ongelooflijk mooie en grote aanbod meubel- en gordijnstoffen en de voortdurend wisselende collectie woonaccessoires en verlichting.

Moodboard Dees van den Berg

Moodboard Dees  |  De RustZoeker

Krachtveld Dees: Interieuradvies | Verlichting | Woonaccessoires | Meubelen

Dees van den Berg De Potstal

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug