Moodboard Minou

WAT IS DE WOONSTIJL VAN ‘ONZE POTSTALLERS’?..

MINOU AAN HET WOORD…

Mijn naam is Minou en ik werk sinds anderhalf jaar bij De Potstal. Als klant kwam ik al jaren bij De Potstal, evenals mijn moeder en mijn oma. In het huis van mij en mijn familie staan een hoop mooie spullen die gekocht zijn bij De Potstal en weer worden doorgegeven aan de volgende generatie. En nu werk ik er dus! 

Dat gevoel van struinen en snuffelen op marktjes, op zoek naar een ‘schat’, dat is precies wat ik voel als ik de drempel van De Potstal over ga. Elke keer wanneer je hier komt, zie je weer iets anders, iets unieks. Ik vind het heerlijk om in deze sfeervolle omgeving te werken, een plek waar ik steeds zelf weer word geïnspireerd. Met een super team, waar ik op allerlei vlakken een hoop van kan leren, hoop ik hier nog lang te kunnen werken en mijn liefde voor mooie spullen te kunnen delen.

Zelf ben ik gek op kleur en mooie materialen. Kleur maakt sfeer en kan een interieur een persoonlijk tintje geven. Bij De Potstal is er genoeg kans om me hiermee bezig te houden. We verkopen goede verf met authentieke kleuren van Pure & Original en hebben prachtige stoffen voor zowel meubelen als gordijnen. In de winkel kun je stoffen en kleuren volop voelen en ervaren. 
Als medewerker vind ik het leuk om in gesprek te gaan met de klant en te luisteren naar zijn of haar wens. Om erachter te komen wat voor een sfeer hij of zij wil creëren, zodat een huis echt een thuis wordt. Als het lukt om van daaruit een passend advies te geven, word ik daar enthousiast van en ga ik met een voldaan gevoel, op de fiets weer naar huis!

Moodboard Minou  |  Kleurrijk & Verfijnd

Krachtveld Minou: Verf/Kleur advies | Interieuradvies | Stoffen | Meubelen

Minou van Lent

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug