Moodboard Pascale

WAT IS DE WOONSTIJL VAN ‘ONZE POTSTALLERS’?..

PASCALE AAN HET WOORD… 

De Potstal ken ik al vanaf het moment dat ik vanuit hartje Amsterdam naar de Betuwe verhuisde. Wat was ik blij toen ik De Potstal ontdekte; ik had mijn favoriete woonwinkel gevonden. Ik was er vaak te vinden, op een gegeven moment met de Maxi-Cosi bungelend aan de arm. Onze kinderen zijn ermee groot geworden. Even mee naar de Potstal, superleuk, want daar hadden ze een knikkerbaan!

In die tijd werkte ik nog als stewardess, maar na een paar jaar gestopt te zijn met vliegen kriebelde het toch weer om wat te gaan doen. Precies op dat moment had de Potstal iemand nodig en zo geschiedde het; ineens werkte ik in mijn lievelingswinkel! Alles wat ik nodig heb is er te vinden. Een bank of een kast voor mijn soms obsessieve verzamelingen (borden en oud glaswerk), maar ook een brocante vaasje of een mooie pot voor in de tuin, waar ik vaak te vinden ben. Tuinieren is naast het inrichten van onze oude boerderij een passie. Ik ben dol op oude spullen voor in de tuin.

Het is heerlijk om bij De Potstal te werken; lieve collega’s en ik geniet ervan om klanten blij de deur uit te zien lopen met mooie spulletjes of voorzien van advies. De allerleukste periode om te werken is tijdens De Lenteweek in mei. Met een hapje en een drankje voor de klanten in de tuin, alwaar het heerlijk snuffelen is tussen de nieuwe lading brocante, en waar we Tiemke, onze bloembindster, de mooiste boeketten en kransen zien creëren. Maar ook november, wanneer de winkel is opgetuigd in kerstsfeer, is favoriet. Heerlijk druk en De Potstal op z’n mooist!

Moodboard Pascale:  |  Voorliefde voor Eclectische Sfeer

Krachtveld: Styling met woonaccessoires | Kleur/Verfadvies

Pascale Bos De Potstal

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug