WAT IS DE WOONSTIJL VAN ‘DE POTSTALLERS’?

Wij steken veel liefde en energie in het inrichten en voortdurend veranderen van De Potstal om jou keer op keer een inspirerende woonbeleving te bieden. En natuurlijk wordt ons ook vaak gevraagd of het bij ons thuis ook zo ingericht is. Dat bracht ons op een idee: laten we allemaal ons eigen moodboard maken. Dan kunnen jullie zien waar onze persoonlijke voorkeuren liggen. Misschien ook handig als je bij ons bent en graag interieuradvies wilt hebben. Je kunt dan aan de hand van onze moodboards zien wie van ons wellicht het beste aansluit bij jou woonwensen. 

Plaatjes uitknippen, stof- en verfstalen verzamelen… alles was geoorloofd. Zie hieronder de opbrengst van onze inspanningen. In de winkel zijn onze moodboards terug te vinden in het verf- en stoffenatelier. 

DE MOODBOARDS EN ADVIEZEN VAN ‘DE POTSTALLERS’:

DE POTSTAL BLOGS

Onze blogs voorzien je van de nieuwste ideeën, inspiratie, handige tips en trics en overige nieuwtjes m.b.t. sfeervol en landelijk wonen. Al meer dan 20 jaar hebben wij een geheel eigen kijk op wonen landelijke stijl. We noemen dat eigenzinnig landelijk wonen. Hierover schrijven wij dan ook maar al te graag blogs over. Zodat we jou op de hoogte kunnen houden van alles wat er speelt op het gebied van sfeervol, landelijk wonen en natuurlijk over De Potstal zelf!

BEKIJK HIER DE NIEUWSTE POTSTAL BLOGS:

    Advies of informatie? Op zoek naar een specifiek meubel, krijtverf of lamp?

    Mail ons wat gegevens, dan bellen of mailen we zo spoedig mogelijk terug