Nieuws

OPEN HUIS 5 t/m 9 NOVEMBER

Nog meer Potstal? Jazeker wel. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw stuk winkel, misschien was het je al opgevallen. Tijdens ons Open Huis gaat dit nieuwe gedeelte voor het eerst open en we zijn erg benieuwd wat je er van vindt.

Wat ga je daar zien?

Er ligt een prachtige nieuwe houten vloer, we gebruiken mooie warme kleuren van Pure & Original en alles wordt natuurlijk gestyled in onze eigen unieke Potstal sfeer. En wat leuk is: je kunt nu een rondje lopen.

Wat kun je nog meer verwachten?

Zoals elk jaar is er vanaf het Open Huis de eerste kerstsfeer in de winkel en staat onze gastvrouw Yvonne klaar om je te verwelkomen met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Antoon en Bas hebben een mudroom gemaakt in serre, echt supergaaf. Er staan nieuwe meubelen (o.a. van Keijser en Co.), we zorgen voor heel veel verse brocante en Tiemke onze groenstyliste maakt kransen, toeven en andere mooie groendeco’s LIVE in de winkel.

Verder is het gewoon gezellig en ons vriendelijke team helpt je graag om je huis mooi in te richten, helemaal klaar voor het najaar.

Tot dan, we verwelkomen je graag.

Met vriendelijke groeten,

Team de Potstal