Nieuws

December Kerst Feest Gezellig!

Je weet natuurlijk al lang dat onze winkel dé plek is om inspiratie op te doen voor een sfeervol interieur met de feestdagen. De gehele winkel komt steeds meer in de kerstsfeer en je kunt bij ons terecht voor unieke oude items zoals potten, schalen, windlichten om je bijvoorbeeld je (salon-) tafels of vensterbanken mee aan te kleden. Ook hebben we veel verse groen- en kerstdecoraties (Tiemke is elke donderdag aanwezig) om je huis een finishing touch te geven tijdens de feestdagen. Een lekker warm vloerkleed draagt echt wel bij aan een sfeervolle kerst. Kom gezellig nog even langs, de kachels branden en de koffie staat klaar! ☕

Loodsverkoop

Wegens doorslaand succes vorig jaar gaan we ook dit seizoen een Loodsverkoop houden. Op 2, 3 en 4 januari 2020 gaan de deuren van onze loods/werkplaats open voor een loodsverkoop. Je vindt er oude bankjes, tafels, deuren, luiken en andere brocante. Het meeste is goed, maar met een beetje werk en daarom tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook spullen uit de winkel die net niet helemaal nieuw meer zijn, bij jou thuis kan het precies zijn wat je zoekt. Er staan ook eetkamerstoelen, beelden, schilderijen, kastjes en blikken verf voor mooie prijzen. De koffie is gratis en de oliebol ook!

Aangepaste openingstijden

Rond de feestdagen hanteren we aangepaste openingstijden voor een dagje extra family time en om te balansen. Zo zijn we bv. dinsdag 24 en dinsdag 31 december gesloten. Vrijdag 27 en zaterdag 28 december zijn we gewoon open en staan we met ons hele team voor je klaar om je te helpen met al je interieurvragen. In het nieuwe jaar gaan de deuren open op donderdag 2 januari. Bij twijfel altijd even de website checken!

Wij wensen iedereen bijzonder sfeervolle feestdagen toe!

Met vrolijke kerstgroeten,

Team de Potstal