Antiek Franse Kast Victor

Beschrijving

Antiek Franse Kast Victor is een prachtige eiken kast. 

Afmetingen Kast Victor

Deze kast kent royale afmetingen met een hoogte van 225 cm bij een breedte van 159 cm. Kast Hugo is 63 cm diep.

Mooie details

Antiek Franse Kast Victor kent mooie details. Alleen al hoe het eiken houtwerk is ingelegd in de panelen. Ook de kleur van het hout is prachtig. Een klassieke kast die in werkelijk ieder interieur niet zal misstaan. Een plaatje in een landelijk interieur. En wat denk je van een modern interieur waarin je oud met nieuw combineert? Dan biedt deze kast als blikvanger een geweldig contrast! 

Veel bergruimte

Met z’n royale afmetingen biedt deze kast je heel wat opbergruimte. Antiek Franse Kast Victor bestaat uit twee delen. Wel zo handig als je de kast wilt verplaatsen of vervoeren. 

Twee legplanken in het bovenste gedeelte van de kast. Daarnaast een legplank in de onderste kast en daarboven twee diepe lades. 

Antiek Franse Kast Victor: thuis in ieder interieur

Victor is een ware blikvanger voor je woonkamer. Plaats ‘m op een centraal punt en je hebt meteen een mooie landelijke sfeer. Een stijlvolle sfeer eveneens. Of misschien heb je wel een grote woonkeuken waar Victor kan functioneren als kast voor al je serviesgoed. Ook als linnenkast kan Hugo prima dienst doen. Waar zou jij deze kast neer willen zetten?

Liefde op het eerste gezicht?

Mocht je belangstelling hebben voor Victor bel ons dan even. Victor is namelijk enig in zijn soort en is dus niet bij te bestellen. Als je zeker wilt weten of Victor nog bij ons in de winkel staat voor je onze kant op rijdt raden wij je aan om ons even te bellen.

Houd je van eiken kasten? Dan vind je misschien Franse Kast Hugo ook mooi. 

Prijs: Euro 1.950