Frezoli Raz Wandlamp

Beschrijving

Frezoli Raz Wandlamp, eveneens voor buiten

Frezoli Raz Wandlamp is een prachtig vormgegeven wandlamp. Behalve als wandlamp binnen is de Raz ook geschikt als buitenlamp. De Raz is vervaardigd uit mat zwart aluminium. Daarnaast heeft de lamp een hoogte van 24 cm bij een diepte van 43 cm. De doorsnede van de kap is daarbij 32 cm. Zie jij deze Raz al bij jou aan de (buiten)muur hangen? Mooi ook als je er een paar op rij op een buitenmuur kunt plaatsen! 

Raz wand/buitenlamp leverbaar in 2 kleurstellingen

De Frezoli Raz wandlamp is leverbaar in mat zwart (als op de afbeelding), maar is eveneens verkrijgbaar in het grijs. Beide lampen heeft een E27 fitting en zijn daarnaast ook geschikt voor Led verlichting. 

Andere Raz lampen in de collectie van Frezoli

Er is in de Raz serie ook een hanglamp met aluminium ketting en kap verkrijgbaar en eveneens een grote hanglamp met 3 kappen waarbij je zelf de kleur van de kappen uit kunt zoeken. 

Wij hebben in de winkel een grote collectie lampen van Frezoli voorradig. Ze zijn terug te vinden in onze landelijk ingerichte stijlkamers en daarnaast hebben we een aantal lampen in ons magazijn voorradig. Mocht je nu een model van Frezoli in gedachten hebben die je in onze winkel niet tegenkomt, vraag het ons gerust. Wij kunnen namelijk met een relatief korte levertijd de gehele collectie van Frezoli leveren. Wij helpen je graag. Dat vinden we zelfs leuk!

En mocht je specifiek op zoek zijn naar buitenlampen: we hebben er een aantal in de winkel hangen. Ook spotjes voor buiten zijn in onze winkel te zien.