Eendeurs kast Trix

Beschrijving

Kast Trix is VERKOCHT (wij hebben soortgelijke kasten regelmatig in de winkel. Kom gerust langs!)

Eendeurs kast Trix is zo’n kast die geliefd is bij vrijwel iedereen. Met haar mooie afmetingen, prachtige kleur en handige indeling is een kast als Trix een ware publiekslieveling. 

Afmetingen Landelijke Kast Trix

Trix is 81 cm breed bij een diepte van 44 cm. Daarnaast is Trix 171 cm hoog. Dat zijn mooie afmetingen voor een kast waar je misschien wel al je serviesgoed in kwijt zou willen.  Ruimte genoeg! Daarnaast kun je er ook nog wel je bestekgoed in kwijt. Trix heeft immers onderin ook nog een mooie ruime lade. Tevens kan Trix supergoed dienst doen als bijvoorbeeld linnenkast of misschien wel als spelletjeskast. Ook op kantoor zal Trix niet misstaan. Door haar ideale afmetingen is het een hartstikke fijne kast in je woonkamer, maar ook in je keuken of op bijvoorbeeld je slaapkamer of studeerkamer. Zelfs gevuld met schoenen  kan het een mooie eyecatcher zijn in bijvoorbeeld een ruime hal. Waar zou jij Trix neer willen zetten?

Indeling Eendeurs Kast Trix

Kast Trix heeft 3 schappen en onder in de kast vind je een ruime lade. Doordat de hoogte 171 cm is kun je nog heel wat leuke spullen kwijt boven op de kast zonder dat ze meteen buiten handbereik zijn.

Kast Trix is een uniek exemplaar

Mocht je interesse hebben in deze eendeurs kast en wil je zeker weten dat deze nog in onze winkel staat als je wilt komen kijken? Dat snappen we. Bel ons dan gerust even voordat je naar Valburg afreist. Deze kast is namelijk een uniek exemplaar en wij kunnen deze kast dus niet bijbestellen. Dat geldt overigens voor alle kasten in onze winkel. Het zijn stuk voor stuk allemaal unieke items, liefdevol door Bas gerestaureerd in onze werkplaats. 

Als je van houten kasten houd kun je ook eens op onze website kijken naar landelijke kast Bommel. Bommel is net als Trix een eendeurskast, maar is net iets breder, dieper en hoger.