Eiken Kast Hugo

Beschrijving

Kast Hugo is VERKOCHT (wij hebben regelmatig dit soort kasten in de winkel. Kom gerust langs!)

Eiken Kast Hugo komt uit Frankrijk. Een echte ‘no nonsense’ kast met een zee aan praktische bergruimte, mede door de drie legplanken. Daarnaast bevindt zich onder in de kast ook nog een handige lade. 

Afmetingen Eiken Kast Hugo

Kast Hugo is 160 cm breed bij een diepte van 52 cm. Daarnaast is Hugo 198 cm hoog. Dat zijn mooie afmetingen voor een kast waar je misschien wel al je serviesgoed in kwijt zou willen. Daarnaast kun je natuurlijk ook denken aan een kast voor al je linnen- of beddengoed. Ook zou je er heel wat ordners en andere administratie in kwijt kunnen. Misschien wil je je leesboeken wel uit het zicht hebben, maar tóch binnen handbereik in je woonkamer? Hugo geeft je genoeg opbergruimte. Ook een handige kast voor bijvoorbeeld al het kinderspeelgoed. Waar denk jij aan als je kast Hugo ziet?

Kast Hugo voelt zich in vele interieurs thuis

Door de relatief strakke vormgeving zal kast Hugo een mooie aanwinst zijn in vele verschillende interieurs. De kast zal prachtig staan in een landelijk interieur, maar laat zich tegelijkertijd ook goed combineren met bijvoorbeeld een wat strakkere of moderne inrichting. 

Eiken Kast Hugo is een uniek exemplaar

Mocht je interesse hebben in Hugo en wil je zeker weten dat Hugo nog in onze winkel staat als je wilt komen kijken? Dat snappen we. Bel ons dan gerust even voordat je naar Valburg afreist. Hugo is namelijk een uniek exemplaar en wij kunnen deze kast dus niet bijbestellen. Dat geldt overigens voor alle kasten in onze winkel. Het zijn stuk voor stuk allemaal unieke items, liefdevol door Bas gerestaureerd in onze werkplaats.