Hollandse Kabinet Kast Bas

Beschrijving

Kast Bas is VERKOCHT (wij hebben regelmatig dit soort kasten in de winkel. Kom gerust langs!)

 

Hollandse Kabinet Kast Bas is vervaardigd uit Hollands eikenhout. Een heerlijk robuuste kast. 

Afmetingen Hollandse Kabinet Kast Bas

Bas is 150 cm breed bij een diepte van 50 cm. Daarnaast is Bas Bleu 222 cm hoog. Dat zijn mooie afmetingen voor een kast waar je misschien wel al je serviesgoed in kwijt zou willen.  Ruimte genoeg! Daarnaast kun je er ook nog wel je bestekgoed in kwijt. Tevens kan Bas supergoed dienst doen als bijvoorbeeld linnenkast. Door zijn ideale afmetingen is het een hartstikke fijne kast in je woonkamer, maar ook in je keuken of op bijvoorbeeld je slaapkamer. Waar zou jij Bas neer willen zetten?

Indeling Kast Bas

Kast Bas kent een unieke indeling. Achter de gesloten deuren tref je over de gehele breedte van de kast twee ondiepe legplanken aan. Mooi om bijvoorbeeld glaswerk op te zetten. Daaronder bevindt zich een diepere legplank. Tevens zitten achter deze deurtjes ook twee brede lades en iets lager nog eens drie lades. Ideaal voor bijvoorbeeld je bestek. 

Onder in de kast bevinden zich 3 brede en diepe lades. Door deze indeling kan kabinet Bas ook prima dienst doen als opbergplaats voor al je kantoorartikelen. 

 

Hollandse Kabinet Kast Bas in Pure & Original kleur Potato Skin

Bas heeft in onze werkplaats deze kabinetkast geschilderd met krijtverf van Pure & Original. Bas koos voor de kleur Potato Skin en wij zijn daar zo blij mee dat we de kast naar Bas vernoemd hebben. 

Kabinet Bas is een uniek exemplaar

Mocht je interesse hebben in deze kabinetkast en wil je zeker weten dat deze nog in onze winkel staat als je wilt komen kijken? Dat snappen we. Bel ons dan gerust even voordat je naar Valburg afreist. Deze kast is namelijk een uniek exemplaar en wij kunnen deze kast dus niet bijbestellen. Dat geldt overigens voor alle kasten in onze winkel. Het zijn stuk voor stuk allemaal unieke items, liefdevol door Bas gerestaureerd in onze werkplaats. 

Als je van houten kasten houd kun je ook eens op onze website kijken naar kast Victor. Deze kast komt, net als Belle Bleu, ook uit Frankrijk.