Houten Dressoir Boef

Beschrijving

Houten Dressoir Boef is zo’n kast waar je wel of niet op slag verliefd op wordt. Door z’n strakke vormgeving is het een dressoir die zich op vele plaatsen thuis zal voelen. 

Afmetingen Houten Dressoir Boef

Boef is 234 cm breed bij een diepte van 44 cm. Daarnaast is Boef 93 cm hoog. Dat zijn mooie afmetingen voor een kast waar je misschien wel al je serviesgoed in kwijt zou willen. Daarnaast kun je natuurlijk ook denken aan een kast voor bijvoorbeeld je CD’s of Vinyl mocht je die hebben. Boef kun je op vele plaatsen in huis kwijt. Een blikvanger in je woonkamer of een eye-catcher in je keuken. Maar wat denk je bijvoorbeeld van je slaapkamer? Je zou zelfs kunnen denken aan een badkamermeubel want met een hoogte van 93 cm is dit een fijne werkhoogte.  Waar denk jij aan als je dressoir Boef ziet?

Indeling Boef

Boef heeft 6 deurtjes. Achter de deurtjes in het midden van de kast en rechts van de kast vind je een legplank. In het linkerdeel bevindt zich geen plank. 

Houten Dressoir Boef  is een uniek exemplaar

Mocht je interesse hebben in dit dressoir en wil je zeker weten dat deze nog in onze winkel staat als je wilt komen kijken? Dat snappen we. Bel ons dan gerust even voordat je naar Valburg afreist. Deze kast is namelijk een uniek exemplaar en wij kunnen deze kast dus niet bijbestellen. Dat geldt overigens voor alle kasten in onze winkel. Het zijn stuk voor stuk allemaal unieke items. Sommige kasten zijn gerepareerd en/of geschilderd in onze werkplaats.

Als je op zoek bent naar een houten dressoir dan kun je ook eens op onze website kijken naar dressoir Bassano. Dit dressoir leent zich door zijn hoogte  uitstekend als tv-dressoir. 

Prijs Houten Dressoir Boef: Euro 2.750