Kabinet Kast Zwart

Beschrijving

 

Kabinet Kast Zwart is een welkome nieuwe kast in ons assortiment en heeft al heel wat harten van onze klanten veroverd. Wat een fijne kast! Deze kast is met recht een eye-catcher te noemen. En het goede nieuws is dat wij deze kast hebben opgenomen in ons assortiment. Misschien wil je wel een tweede kast erbij (of misschien zelfs wel een derde?). Dat kan! Dan bestellen wij deze kast gewoon bij voor jou. 

Afmetingen van vitrine/buffetkast

Kabinet Kast zwart is 78 cm breed bij een diepte van 50 cm. Daarnaast is de kabinetkast 225 cm hoog. Dat zijn mooie afmetingen voor een kast waar je misschien wel al je serviesgoed in kwijt zou willen.  Ruimte genoeg! En hoe fijn… je mooiste servies in het zicht… En wat je niet wilt tonen gaat achter gesloten deuren. Daarnaast kun je er ook nog wel je bestekgoed in kwijt. De kast beschikt immers over twee lades.

Tevens zal deze zwarte kabinetkast een aanwinst voor je woonkamer of je keuken zijn. Prachtige vormgeving. Je kunt er ook je mooiste woonaccessoires in kwijt. Maar ook op een studeerkamer of in een kantoor zal deze kabinetkast een plaatje zijn. Waar zou jij kast neer willen zetten?

Indeling van de kabinetkast 

Deze kast kent een fraaie indeling. Bergruimte achter gesloten deuren en bergruimte achter glas. Zoals je kunt zien op de foto’s heeft de kast bovenin twee legplanken. In het midden twee lades en onderin twee deurtjes.

De indeling maakt de kast geschikt voor meerdere doeleinden. Denk daarbij aan een servieskast, boekenkast, kantoorkast, linnenkast of gewoon een kast met je allermooiste spulletjes. Alleen al met een verzameling mooie potten maak je een ware eyecatcher van deze kast.

Kabinet Kast Zwart is bij te bestellen

Veelal zijn de kasten in onze winkel unieke stukken die niet bij te bestellen zijn. Dat geldt niet voor deze kabinetkast. Deze kast kunnen we bijbestellen. Het is dus ook mogelijk om twee kasten naast elkaar te plaatsen (zo hebben wij ze momenteel ook in de winkel staan). 

Prijs Kabinet Kast zwart: Euro 1.595