Landelijke Kast Bommel

Beschrijving

Landelijke Kast Bommel is nu typisch zo’n kast voor in een landelijk interieur. Een kast waar je op slag verliefd op wordt als je houdt van wonen landelijke stijl. Met twee legplanken en een diepe lade biedt Bommel je ook nog eens een zee aan opbergruimte.

Afmetingen Landelijke Kast Bommel

Bommel heeft mooie afmetingen! Bommel is 118 cm breed bij een diepte van 49 cm. Daarnaast is Bommel 181 cm hoog.  Een mooie maatvoering als je bijvoorbeeld nog een verzameling potten of oude flessen boven op je kast wilt zetten. 

Geschilderd met krijtverf van Pure & Original

Wij hebben landelijke kast Bommel geschilderd met krijtverf van Pure & Original. Eerst in de kleur Black en daarna overgeschilderd met de kleur Oxford Blue. Aansluitend hebben we de kast lichtjes opgeschuurd. Dat geeft Bommel een mooi doorleefd uiterlijk.

Kast Bommel staat overal even leuk!

Waar zou jij kast Bommel neer willen zetten? Zie je ‘m al staan in je landelijke keuken? Wellicht met al je mooie serviesgoed er stijlvol in opgeborgen? Op een mooie plek in de woonkamer zien wij Bommel ook wel staan. Daarnaast kan Bommel je natuurlijk ook van dienst zijn op een studeerkamer of naast een werkplek. Je ordners allemaal keurig opgeborgen. En hoe prachtig stoer staat Bommel wel niet op een babykamer of kinderkamer? 

Landelijke Kast Bommel is enig in z’n soort

Van deze kast Bommel  is geen tweede exemplaar. Mocht je nou helemaal weg zijn van deze kast en wil je ‘m graag in onze winkel komen bekijken? Wij snappen je! Bel ons dan even. Dan weet je zeker of Bommel nog altijd bij ons in de winkel staat of misschien helaas al een andere eigenaar gevonden heeft.

En als je van dit soort kasten houdt dan vind je kast Wisse allicht ook mooi. Ook een bijzondere kast.

Prijs Bommel: Euro 895,00