Vitrinekast Belle Bleu

Beschrijving

Vitrinekast Belle Bleu is een antiek eiken kast en komt uit Frankrijk. Deze beauty van een kast is hout verpind en heeft nog echt oud glazen deuren. 

Afmetingen Vitrinekast Belle Bleu

Belle Bleu is 120 cm breed bij een diepte van 25 cm. Daarnaast is Belle Bleu 162 cm hoog. Dat zijn mooie afmetingen voor een kast waar je misschien wel al je serviesgoed in kwijt zou willen. Daarnaast kun je natuurlijk ook denken aan een kast voor al je allermooiste spulletjes die gezien mogen worden. Ook zou je er heel wat glaswerk in kwijt kunnen.  Waar denk jij aan als je vitrinekast Belle Bleu ziet?

Vitrinekast Belle Bleu in Pure & Original kleur Blue

Wij hebben het binnenwerk van de eiken kast geschilderd met krijtverf van Pure & Original. Door daarbij te kiezen voor de opvallende kleur Blue is Belle een ware blikvanger geworden. Het kan niet anders dan dat je oog als automatisch naar deze kast getrokken wordt. 

Mocht de kleur Blue niet passen in jouw interieur dan kun je uiteraard bij ons ook een ander kleurtje krijtverf uitzoeken en schilder je de vitrinekast in een handomdraai in een kleur die beter bij jou past. Gewoon een kwestie van doen!

Belle Bleu is een uniek exemplaar

Mocht je interesse hebben in deze vitrinekast en wil je zeker weten dat zij nog in onze winkel staat als je wilt komen kijken? Dat snappen we. Bel ons dan gerust even voordat je naar Valburg afreist. Deze kast is namelijk een uniek exemplaar en wij kunnen deze kast dus niet bijbestellen. Dat geldt overigens voor alle kasten in onze winkel. Het zijn stuk voor stuk allemaal unieke items, liefdevol door Bas gerestaureerd in onze werkplaats. 

Als je van houten kasten houd kun je ook eens op onze website kijken naar kast Victor. Deze kast komt, net als Belle Bleu, ook uit Frankrijk. 

Prijs Belle Bleu: Euro 990