Landelijke Kast Stoffel

Beschrijving

Landelijke kast Stoffel is afkomstig uit Frankrijk. Vervaardigd uit grenen en met recht antiek te noemen. 

Wij hebben kast Stoffel gerepareerd waar nodig en geschilderd in een prachtig sleetse kleur krijtverf van Pure & Original waardoor Stoffel bij uitstek prachtig zal staan in een landelijk interieur. 

Afmetingen Landelijke Kast Stoffel

Kast Stoffel is 126 cm breed bij een diepte van 52 cm en een hoogte van 200 cm. Zowel het buitenwerk als het binnenwerk van de kast is van grenen.

Kast Stoffel is tweedelig

De kast bestaat uit twee delen (wat handig is want daardoor makkelijker te verplaatsen en eveneens gemakkelijker te vervoeren). Met twee legplanken in het bovenste deel en een legplank in het onderste (diepere) deel biedt kast Stoffel je heel wat praktische bergruimte. Daarnaast heeft Stoffel ook nog twee ruime en diepe lades. 

Landelijke Kast Stoffel voelt zich overal thuis

Of je kast Stoffel nu in je keuken zet (leuk voor je serviesgoed, je allermooiste bestek of glaswerk, je thee- en handdoeken, maar ook als voorraadkast voor alles wat je maar kunt bedenken dat je in een keuken van pas zou kunnen komen. 

Daarnaast is Stoffel natuurlijk ook een aanwinst voor je woonkamer. Vul ‘m bijvoorbeeld met boeken, je tijdschriften of die dingen die je liever niet direct in je woonkamer in het oog wilt laten springen. 

Ook als linnenkast vervult landelijke kast Stoffel prima z’n taak. Zelfs op een kinderkamer of babykamer is deze kast een plaatje en kun je vast wel bedenken waar je de kast mee kunt vullen.

UNIEKE KAST

Van landelijke kast Stoffel vind je geen tweede. Het is een unieke kast. 

 

Prijs: Euro 1.499,00.