TV Dressoir Bassano

Beschrijving

TV Dressoir Bassano is een robuust tv meubel vervaardigd uit teak hout. Het teakhout is naturel van kleur en verder onbehandeld. Verder heb je de beschikking over 4 lades en een legplank. 

Afmetingen TV Dressoir Bassano

Het dressoir is 160 cm breed bij een diepte van 47 cm en een hoogte van 60 cm. Zo staat het dressoir bij ons in de winkel. Ditzelfde dressoir is ook in twee andere afmetingen op bestelling leverbaar. Bel ons gerust voor de mogelijkheden. 

Meerdere producten in de Bassano serie

Naast het TV dressoir Bassano zijn er ook nog andere producten verkrijgbaar in deze serie. Zo is er onder andere een sidetable, een nachtkastje, salontafel, eettafel en een ladekast verkrijgbaar. Deze meubelen kunnen wij op bestelling aan je leveren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Massief Teakhout

Door zijn stoere uiterlijk voelt dressoir Bassano zich thuis in zowel een landelijk als in een industrieel interieur. Ook in een wat strakkere inrichting kan dit stoere tv-meubel een mooi contrast bieden.

Ben je op zoek naar een meubel voor je televisie? Je kunt ook denken je tv te plaatsen achter gesloten deuren van een kast. Landelijke Kast Michelle zou allicht iets voor je kunnen zijn?