Pliz Vloerlamp Frezoli

Beschrijving

 

 

Pliz Vloerlamp Frezoli is een prachtig eenvoudig vormgegeven lamp. Door zijn eenvoud prachtig in een landelijke inrichting. Daarnaast voelt deze Pliz lamp zich ook thuis in een wat industriëler of moderner interieur. Pliz vloerlamp van Frezoli doet zijn werk als leeslamp, fijn naast een heerlijk relaxte fauteuil, maar ook prettig naast je favoriete plek in de bank. Daarnaast ook een mooie lamp naast je werkplek en doet de Pliz zo dienst als bureaulamp. Of misschien plaats je de Pliz wel naast je bed als moderne bedlamp. Hoe wil jij deze vloerlamp het liefst gebruiken?

Pliz Vloerlamp Frezoli: leverbaar in twee kleuren

Deze vloerlamp van Frezoli is leverbaar met een mat zwarte kap of met een koperen kap. De keuze is aan jou. 

Productspecificaties

Pliz Vloerlamp Frezoli is 165 cm hoog en heeft een diepte van 85 cm. Daarnaast heeft de voet een lengte van 25 cm en een breedte van 20 cm. De lamp heeft een GU10 fitting. Daarnaast zijn zowel de lampvoet, de buis en het kapje vervaardigd uit metaal/staal (kies je voor een koperen kapje dan is deze van koper). 

Andere modellen in de Frezoli Pliz serie

De Frezoli Pliz serie omvat de vloerlamp in twee kleurstellingen en kent daarnaast ook een wandlampje in dezelfde twee kleurstellingen (mat zwart kapje of koperen kapje). Deze wandlamp heeft een reikwijdte van 105 cm.  Hierdoor kan deze wandlamp uitstekend dienst doen als bureaulamp of bedlamp, maar ook als lamp om iets aan te lichten. 

Alles bij elkaar vormen de lampen uit de Pliz serie een ware eye-catcher in je interieur. 

Aanvullende verlichting

Wij hebben in onze collectie verlichting veel lampen die goed zullen combineren met de Pliz vloerlamp. Kijk ook eens naar tafellampje Tubino of tafel/lees/bureaulampje Mazz, eveneens van Frezoli Lightning.  En als je houdt van de industriële vormgeving van de Pliz lamp dan vind je allicht de Tray van Frezoli ook mooi voor bijvoorbeeld in je keuken.