Eettafel Campeone

Beschrijving

Eettafel Campeone is een royale en robuuste eettafel. Dit is zo’n tafel waar je wel of niet direct verliefd op wordt. Past deze Campeone bij jou? En zie jij je al gezellig tafelen met je gezin of met vrienden? Kom dan gerust naar onze winkel om deze stoere tafel in het echt te zien. 

Afmetingen Eettafel Campeone

De Campeone is leverbaar in de afmetingen 220 bij 100 cm en 260 bij 100 cm. De hoogte van deze tafel is daarbij 78 cm. Daarnaast is de tafel in de afmeting 320 bij 100 cm eventueel op aanvraag te leveren.  

Eettafel Campeone leverbaar in twee kleurstellingen

De Campeone is leverbaar in de kleur grijs/naturel, maar is ook leverbaar in de kleur wit. Op de foto (en daarnaast bij ons in de winkel) staat de grijs/naturel Campeone. 

Wat de Campeone eettafel zo leuk maakt

Deze houten tafel is vervaardigd uit grenen. De Campione heeft een mooi ontwerp doordat de poten de vorm van balusters hebben. Dat maakt de tafel tot een ware eye-catcher en hierdoor voelt de Campeone zich bij uitstek ook thuis in een landelijk interieur. Fijn is ook de dwarsbalk onder de tafel: hierop kun je je voeten lekker laten rusten als je eens liever wat onderuit gezakt zit in je eetkamerstoel.

Tip voor mooie bijpassende eetkamerstoelen 

Op de foto staat de Campeone afgebeeld met een eetkamerbankje en drie eetkamerstoelen. Het eetkamerbankje kun je ook bij ons in de winkel bekijken. Tevens hebben we diverse eetkamerstoelen die zich prachtig laten combineren met de Campeone. Daar komt bij dat je de kleur van de stof uiteraard zelf bepaalt. En dat geldt eveneens voor de kleur van de poten. Bij de meeste eetkamerstoelen in onze winkel kun je namelijk zelf de kleur van de poten bepalen. En heb je hier graag wat hulp bij dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!