Eettafel Carbon

Beschrijving

Eettafel Carbon is een uitnodigend grote eettafel van 300 cm lang bij 100 cm breed. Als je houdt van uitgebreid tafelen met familie en vrienden dan is dit misschien wel jouw tafel. 

Eettafel Carbon afmetingen

Zoals gezegd is deze tafel alleen leverbaar in de afmeting van 300 bij 100 cm. Daarbij is de hoogte van deze stoere tafel 78 cm. 

Materiaal Carbon Eettafel

De Carbon is gemaakt van onbehandeld elmwood en is daarbij afkomstig uit China. Deze eettafel is makkelijk in het onderhoud. Door de tafel regelmatig af te nemen met water en groene zeep houdt je jouw Carbon in optimale conditie. En mocht je nou toch wat vlekken op het blad krijgen dan kun je de tafel eventueel ook wat licht opschuren. 

Tip voor onderhoud

Mocht je willen voorkomen dat er ooit vlekken in het hout van je eettafel doordringen dan kun je overwegen om de tafel te beschermen. Dit kun je doen met behulp van een tweecomponentenlak van bijvoorbeeld Skylt of Trae Lyx. Kies hierbij voor de ultramatte en transparante versie. Je zult nauwelijks kunnen zien dat je je eettafel behandeld hebt, maar je ervaart wel de voordelen van een beschermlaag.

Eettafel Carbon combineren met stoelen

Op de foto zie je dat de Carbon gecombineerd is met luchtige eetkamerstoelen en een dito eetkamerbankje. Deze komen uit de collectie van Hoffz. Het betreft eetkamerstoeltje Joep. Het eetkamerbankje heet eveneens Joep. Natuurlijk bepaal jij zelf de keuze van de stof en de kleur van je zitmeubelen. En heb je daar hulp bij nodig dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

De Carbon zal zich in veel huishoudens thuis voelen. Naast dat de tafel natuurlijk prachtig zal staan in een landelijk interieur is het tevens een tafel die past in een wat industriëlere omgeving. Ook in een zakelijke omgeving kan de Carbon een welkome aanvulling zijn.