Eettafel oud teak

Beschrijving

Eettafel Oud Teak is een unieke eettafel met een mooi dun en vergrijsd teak blad en vierkante poten. 

Eettafel Oud Teak: ieder exemplaar is uniek

Deze eettafel hebben wij veelal wel in de winkel staan. Echter: iedere tafel is uniek. Dat geldt niet alleen voor het blad van de tafel, maar ook voor de afmetingen van de tafel. Het is geen tafel die productiematig exact op maat geproduceerd wordt. Dat is tevens ook meteen de charme van deze tafel. Daarnaast heeft deze eettafel Oud Teak van nature een warme uitstraling. Hierdoor zal de tafel zich in een landelijk interieur helemaal thuis voelen. Maar je zou deze tafel natuurlijk ook prima als bureau kunnen gebruiken. Mooi in een aparte hoek voor een thuiswerkplek… 

 

Eettafel combineren

Op de foto zie je dat de eettafel wordt gecombineerd met een eetkamerbankje en twee eetkamerstoelen. De stoelen heten Geneva en zijn van Bocx Interiors. Door de ‘losse’ stijl van deze stoelen passen ze bij uitstek goed bij de eettafel oud teak. De stof en de kleur van deze eetkamerstoel bepaal je uiteraard helemaal zelf. Datzelfde geldt ook voor de kleur van de poten van de stoel. Aan de andere kant van de tafel staat eetkamerbankje Joep van Hoffz. Deze is leverbaar in meerdere afmetingen. Een ander leuk eetkamerbankje is bankje Bogota. Leverbaar in diverse afmetingen en je kunt zelfs kiezen of je het bankje mét of zonder armleuningen wilt. Hierbij geldt uiteraard ook dat je zelf je stof en kleur uit kunt kiezen. Vragen? We helpen je graag! 

Tip voor onderhoud

Mocht je willen voorkomen dat er vlekken in het hout van je eettafel doordringen dan kun je overwegen om de tafel te beschermen. Dit kun je doen met behulp van een tweecomponentenlak van bijvoorbeeld Skylt of Trae Lyx. Kies hierbij voor de ultramatte en transparante versie. Je zult nauwelijks kunnen zien dat je je eettafel behandeld hebt, maar je ervaart wél de voordelen van een beschermlaag. Het is een persoonlijke keuze: wel of niet je tafel behandelen en die keuze is natuurlijk aan jou.