Bank Stockholm

Beschrijving

 

Bank Stockholm van Bocx Interiors

Bank Stockholm is een echte klassieker in je interieur. Door de rondingen en heerlijke kussens nestel je je met het gehele gezin op deze bank. Daarnaast is het ook een heerlijke bank om lekker languit op te liggen. 

Losse bank Stockholm in diverse afmetingen

Deze landelijke klassieker is verkrijgbaar als 2-zits bank, 2,5-zits of 3-zits. Zo zit er vast een passende maat voor je tussen.

De bank is leverbaar met een vaste poot of met wieltjes. Kies je voor de wieltjes dan heb je de keuze uit zilverkleurige of goudkleurige wieltjes. Valt je keuze daarentegen op een houten poot dan heb je de keuze uit een zwarte poot, een koloniale kleur, blank behandeld of blank onbehandeld houten poot. Zo stem je de Stockholm af op jouw wensen.

Fauteuil Stockholm

Naast de bank is deze Stockholm ook verkrijgbaar als fauteuil. Ook voor de fauteuil heb je de keuze uit wieltjes of houten poot.

Hockers Stockholm

Aansluitend zijn er ook twee hockers Stockholm leverbaar. De afmetingen van de grootste is 90 x 60 cm bij een hoogte van 47 cm. De kleinere hocker heeft de afmeting 60 x 45 cm en is eveneens 47 cm hoog. De hocker staat op houten poot met wieltjes. Niet alleen leuk als hocker voor de fauteuil, maar tevens een mooie aanvulling op de bank. 

De stof en de kleur van bank/fauteuil Stockholm bepaal jij zelf

Alle Stockholm zitmeubelen zijn leverbaar in vele verschillende soorten stoffen en kleuren. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Van een mooie linnen/katoen mix? Of misschien wel van een gemêleerde stof? En wat te denken van een mooie velours stof? Of heb je kleine kinderen of huisdieren en kies je liever voor een makkelijk te onderhouden en te reinigen stof? Wij hebben het allemaal in huis en adviseren we je graag. Vinden we leuk!

Landelijke zitbank of eerder een klassieke bank?

Bank Stockholm voelt zich moeiteloos thuis in een landelijk interieur, maar past ook uitstekend in een wat klassiekere inrichting. Uiteindelijk bepaal jij je eigen sfeer. 

Klik hier voor de mogelijkheden