Chaise Longue Roger

Beschrijving

Chaise Longue Roger uit de collectie van Keijser & Co is een strak vormgegeven zitmeubel met één arm. Uiteraard kun je kiezen of je deze arm aan de linkerzijde of aan de rechterzijde wilt hebben. Daarnaast heb je de keuze uit een vlak zitkussen of een gebombeerd zitkussen. De Roger wordt geleverd met een zwarte poot. 

Afmetingen Chaise Longue Roger

Roger is 84 cm breed bij een diepte van 154 cm. Daarnaast is Roger 90 cm hoog. Daarbij is de armhoogte 90 cm. Tevens is het totale zitgedeelte 67 bij 140 bij 50 cm. Alles bij elkaar een mooie afmeting voor een heerlijk comfortabel daybed. 

Klik hier voor meer informatie

Meer meubelen in de serie Roger van Keijser & Co

Naast Chaise Longue Roger is er ook een loveseat Roger verkrijgbaar. Daarbij kan het mooi zijn om deze te combineren met de chaise longue. Tevens is het allicht een idee om twee Rogers naast een elkaar te zetten waarbij de ene Roger dan een linkerarm heeft en de andere Roger een rechterarm. 

Stofkeuze Chaise Longue Roger

Doordat wij een groot aanbod hebben in stoffen en stofkleuren krijg je altijd de Roger die bij je past. Of je nu kiest voor een rijke veloursstof, een makkelijk te reinigen stof, een linnen/katoenmix of misschien wel een gemêleerde stof of iets met een print. Wij hebben het allemaal in huis. En heb je daarbij onze hulp nodig? Wij helpen je graag. Dat vinden we zelfs leuk! 

Als je van je chaise longue een fijne leesplek wilt maken dan kun je ook eens kijken naar een mooie bijpassende vloerlamp van Frezoli. Onze keuze zou de Sirmione lamp zijn. Een verfijnde vloerlamp die mooi aansluit bij de strakke vormgeving van chaise longue Roger. Zie jij jezelf al zitten? Heerlijk kussen in je rug en een zachte plaid om lekker onder weg te kruipen op een wat frissere dag.