Landelijke Bank Kiki

Beschrijving

 

Landelijke Bank Kiki

Landelijke Bank Kiki is zo’n bank waar je op slag verliefd op kunt zijn. Door de rondingen en de behaaglijke zit voelt Kiki meteen goed. Kiki voelt zich bij uitstek thuis in een landelijk interieur. Een bank waar je heerlijk met opgetrokken benen in weg kruipt. Bijkomend voordeel is dat het zitvlak uit één gedeelte bestaat waardoor je geen last hebt van wegglijdende zitkussens. Daarnaast staat het natuurlijk super. 

Landelijke Bank Kiki verkrijgbaar in diverse afmetingen

Deze landelijke klassieker is verkrijgbaar als 2-zits bank, 2,5-zits of 3-zits en eveneens als een 4-zits bank.  Zo zit er altijd een passende maat voor je tussen. Hierbij even de afmetingen voor de bank op een rij: 155 cm voor de 2-zit, 185 cm voor de 2,5 zit, 215 voor de 3-zit en 235 cm voor de 4-zits bank.

Fauteuil en Loveseat Kiki

Landelijke bank Kiki is eveneens leverbaar als fauteuil (een 1-zits) en tevens ook als loveseat (een 1,5-zits). Zo kun je je zithoek helemaal compleet maken. Leuk ook om dan met twee verschillende stoffen of stofkleuren te werken. Zo krijgt ieder meubelstuk dan z’n eigen aandacht.

Klik hier als je de mogelijkheden op rij wilt zien

Stoffen en kleuren voor Kiki

Alle elementen van de Kiki serie zijn leverbaar in vele verschillende soorten stoffen en kleuren. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Van een mooie linnen/katoen mix? Of misschien wel van een gemêleerde stof? En wat te denken van een mooie velours stof? Of heb je kleine kinderen of huisdieren en kies je liever voor een makkelijk te onderhouden en te reinigen stof? Wij hebben het allemaal in huis en adviseren we je graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Kleur poten en wel of geen ‘rokje’ aan onderzijde bank

De kleur van de poten van Kiki kun je zelf uitzoeken. Er zijn diverse mogelijkheden als een zwarte poot, een neutrale koloniale kleur, een onbewerkte blanke poot… Als je de bank geleverd krijgt met een zogenaamd rokje dan maakt de kleur van de poten je waarschijnlijk weinig uit. Echter, Kiki is ook te leveren zonder een rokje. 

Wij zijn benieuwd wat jij vindt van bank Kiki en hoe jij deze bank het liefst zou zien! 

P.S.: Als je houdt van de vormgeving van Kiki dan kun je ook nog even kijken naar onze bank Hetty. Beiden zouden zusjes van elkaar kunnen zijn. Beide banken komen van onze fijne leverancier Bocx Interiors. De Hetty staat momenteel als loveseat bij ons in de winkel.