Landelijke Bank Knokke van Bocx

Beschrijving

 

Landelijke Bank Knokke van Bocx

Landelijke bank Knokke van Bocx is een zitbank met een losse hoes. Dit maakt de bank bij uitstek geschikt voor een landelijk interieur. Een lekker losse sfeer! Daarnaast voelt de bank Knokke zich ook thuis in een wat strakker interieur. 

Bank in diverse afmetingen leverbaar

Bank Knokke is leverbaar als 2-zits bank, 2,5-zits bank, 3-zits of 4-zits bank. Zo vind je altijd een passende maat. Wil je de bank eventueel uitbreiden met een hoeksofa of een eiland dan kunnen wij een prijsindicatie voor je opvragen bij Bocx Interiors. Wij denken immers graag met je mee. 

Diepe of ondiepe zit

Voor het optimale zitcomfort heb je bij bank Knokke de keuze uit een ondiepe of diepe zit. Het verschil is 6 cm. Je hebt de keuze uit een zitdiepte van 62 cm (diepe zit) of een zitdiepte van 56 cm (ondiepe zit). Voor bankhangers is de diepe zit een logische keuze. Ben je wat kleiner en zit je graag rechtop in de bank dan voel je misschien meer voor een Knokke bank met een ondiepe zit. 

Knokke Fauteuil of Loveseat

Wil je bank Knokke aanvullen met bijpassende zitmeubelen? Dat kan. Naast bank Knokke is er ook een Knokke Fauteuil of Knokke Loveseat te bestellen. Leuk om dan te denken aan een contrasterende kleur qua stof. 

Klik hier voor alle mogelijkheden

Stoffen en kleuren 

Hoe wil jij je bank Knokke gestoffeerd hebben? Denk je aan een mooie linnen/katoen mix in een natuurlijke tint? Of misschien zie je jouw bank Knokke liever in een gemêleerde stof? En wat denk je van een mooie warme velours stof? Kom daarom eens kijken in ons stoffenatelier, dan zul je versteld staan van de mogelijkheden. Het kan bijna niet anders of wij hebben dát in huis waar jij heel blij van wordt.  Hulp nodig bij het uitzoeken? Wij adviseren je graag. Vinden we leuk!

Landelijke Bank Knokke van Bocx

Bank Knokke combineert ook leuk met bijvoorbeeld de landelijke fauteuil Jack. Daarnaast is ook fauteuil Kim een welkome aanvulling in een zithoek met bank Knokke. Fauteuil Kim is bovendien leverbaar in twee verschillende maten.