Landelijke Bank Lou

Beschrijving

 

Landelijke Bank Lou

Landelijke Bank Lou is zo’n bank waar je op slag verliefd op kunt zijn. Door de rondingen en de heerlijke zit voelt Lou meteen goed. Daarnaast heb je met deze bank ongelooflijk veel mogelijkheden in maatvoering en stoffen. Tevens oogt de Lou luchtig door de elegante zwart stalen pootjes. 

Landelijke Bank Lou verkrijgbaar in diverse afmetingen

Deze landelijke klassieker is verkrijgbaar als 2-zits bank, 2,5-zits of 3-zits en eveneens een 4-zits bank. Tevens heb je maten als een halve 2-zits bank en een halve 3-zits bank. Zo zit er altijd een passende maat voor je tussen. Hierbij even de afmetingen voor de bank op een rij: 145 cm, 160 cm, 180 cm, 210 cm, 240 cm en tevens 270 cm. 

Fauteuil en Loveseat Lou

Landelijke bank Lou is eveneens leverbaar als fauteuil (een 1-zits) en tevens ook als loveseat (een 1,5-zits). Zo kun je je zithoek helemaal compleet maken. 

Hoekbank Lou

Landelijke bank Lou is eveneens verkrijgbaar als hoekbank. Er zijn diverse elementen verkrijgbaar waarmee je exact de hoekbank kunt creëren zoals jij het zelf wilt. Hoekelementen, lounge elementen in diverse afmetingen, hoeksofa’s, eilanden en eveneens een hocker… het is allemaal mogelijk. 

Klik hier als je de mogelijkheden op rij wilt zien

Stoffen en kleuren voor Landelijke Bank Lou

Alle elementen van de Lou serie zijn leverbaar in vele verschillende soorten stoffen en kleuren. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Van een mooie linnen/katoen mix? Of misschien wel van een gemêleerde stof? En wat te denken van een mooie velours stof? Of heb je kleine kinderen of huisdieren en kies je liever voor een makkelijk te onderhouden en te reinigen stof? Wij hebben het allemaal in huis en adviseren we je graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Landelijke zitbank of eerder een klassieke bank?

Bank Lou voelt zich in vele interieurs thuis. Door de veelzijdigheid aan te leveren elementen kun je er een geheel eigen draai aan geven. Ook de keuze van de stof bepaalt natuurlijk voor een groot deel de uitstraling van jouw bank. De Lou past uiteraard prima in een landelijke inrichting, maar ook in een wat klassieker interieur voelt Lou zich thuis. En wat dacht je van een modern interieur? Dan geef je met bank Lou net even een iets warme touch aan je inrichting. 

Wij zijn benieuwd wat jij vindt van bank Lou en hoe jij deze bank het liefst zou zien! En we geven je nog een tip: als je dit een leuke bank vindt,  kijk dan ook eens naar bank Julia en Elisa. Deze staat niet bij ons in de winkel, maar kunnen wij wél leveren.

P.S.: Wij krijgen vaak vragen over de bewerking en de kleur van de muur achter bank Lou. De muur is behandeld met Fresco van Pure & Original en de kleur is Steel Blue.