Barkruk en Barstoel Amalia

Beschrijving

Barkruk én barstoel Amalia van Bocx Interiors zijn beiden de grote broers van eetkamerstoel Ariane. De barstoel is iets lager dan de barkruk en zo vind je altijd de hoge eetkamerstoel die bij je hoge tafel past. En in beiden kun je al comfortabel zittend heel wat uurtjes doorbrengen. 

Afmetingen Barstoel Amalia

Barstoel Amalia is 56 cm breed bij een hoogte van 96 cm. Daarbij is de diepte 61 cm. De zitbreedte van de barstoel is 51 cm bij een zitdiepte van 48 cm. De zithoogte van de barstoel is 64 cm (10 cm lager dan bij de barkruk). En hoe fijn is het om lekker hoog te zitten, maar toch een leuning in je rug te hebben?

Afmetingen Barkruk Amalia

Barkruk Amalia is wat hoger dan de barstoel uitvoering: 10 cm om precies te zijn. De barkruk is 56 cm breed bij een hoogte van 106 cm. Daarbij is de diepte 61 cm. De zitbreedte van de barstoel is 51 cm bij een zitdiepte van 48 cm. De zithoogte van de barstoel is 74 cm (10 cm hoger dus dan de barstoel).

Klik hier voor meer informatie

Stoffen en Stofkleuren voor de Amalia barkruk en barstoel

De Amalia kun je helemaal stofferen zoals jij het zelf wilt. In ons stoffenatelier kun je namelijk zelf de stof voor jouw ideale Amalia uitzoeken. De keuze is enorm. Of je nou wilt gaan voor een sterke stof, een stof met een sleetse en geleefde look of misschien wel iets met een print? Of wat denk je van een linnen/katoenmix of misschien een wat meer gemêleerde stof? Misschien is jouw grootste prioriteit dat de stof makkelijk te reinigen moet zijn? De keuze is geheel aan jou en zo ook de keuze voor de kleur van de stof. Mocht je nou wel wat hulp kunnen gebruiken dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Kleur van de stoelpoten

Ook de kleur van de de stoelpoten van beide Amalia’s bepaal jij zelf. Je hebt hierbij de keuze uit blank behandeld, blank onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. 

 

Tip: ben je écht op zoek naar een barstoel of barkruk en mag het van jou nog wel een tikkie klassieker of landelijker? Kijk dan ook eens naar de Madrid. Een klassiek model, eveneens van Bocx Interiors. Van dit model is er eveneens een eetkamerstoel leverbaar en daarnaast tevens een barstoel én een barkruk. Wij hebben in de winkel alleen de eetkamerstoel Madrid staan, maar dan kun je in ieder geval het zitcomfort uitproberen en de barstoel of barkruk kunnen we dan voor jou bestellen. 

Daarnaast kunnen we alle barkrukken en barstoelen uit het assortiment van Bocx Interiors leveren. Klik hier voor meer informatie.