Eetkamerstoel Bogota

Beschrijving

 

Eetkamerstoel Bogota is een wat strakker model eetkamerstoel met armleuningen. De Bogota heeft een ranke, elegante uitstraling. De stoel heeft een aangename actieve zit. Al met al een heerlijk comfortabele eetkamerstoel waarin je uren lekker kunt tafelen. Wij leveren deze stoel onder ons eigen Potstal label.

Klik hier voor meer informatie

Eetkamerstoel Bogota én Eetkamerbank Bogota

Naast eetkamerstoel Bogota is ook een passende eetkamerbank Bogota leverbaar. Hierdoor kun je een perfect passend plaatje maken van je eethoek. Bijna iedereen vindt zo’n eetkamerbank aan tafel leuk. Vooral jonge kinderen zijn eigenlijk altijd enthousiast. Daarnaast kan een eetkamerbank een uitkomst zijn als je net iets minder ruimte hebt voor je eethoek. 

Poten stoel Bogota

Standaard wordt de stoel Bogota geleverd met een beuken poot. Je kunt kiezen uit diverse kleurstellingen. Hiervoor hebben we de kleurstalen in de winkel voorradig. Daarnaast is tegen een geringe meerprijs ook een eiken poot te leveren.

Stoffering stoel Bogota

Het uiterlijk van jouw Bogota eetkamerstoel bepaal je uiteraard helemaal zelf. In ons stoffenatelier zul je versteld staan van de mogelijkheden. We hebben ongelooflijk veel stofstalen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Daarbij kun je denken aan een warme velours stof of misschien wel een stoere print. Wat denk je bijvoorbeeld van een veel gekozen linnen/katoen mix? Of kies je misschien liever voor een gemakkelijk te reinigen stof? Daar hebben wij ook genoeg mogelijkheden in.  Warme velours stoffen passen ook prachtig op deze elegante stoel. Tevens ook een stof met ietwat glans. En wil je ‘m liever wat stoerder dan kun je ook denken aan een jute/katoen. Vind je het moeilijk om te kiezen dan helpen wij je daar natuurlijk bij. Dat doen we graag en vinden we zelfs leuk!

Hierbij ook wat inspiratie voor een mooie bijpassende eettafel. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke eettafel Campeone of de wat strakkere eettafel Carbon