Eetkamerstoel Capri

Beschrijving

Eetkamerstoel Capri van Bocx Interiors is een compacte eetkamerstoel met een open rugleuning. Hierdoor krijgt de Capri een luchtige uitstraling. Een prachtig vormgegeven eetkamerstoel die haar weg in meerdere soorten woonstijlen weet te vinden. Strak in een landelijk interieur, warm in een wat modernere inrichting en elegant in een wat klassiekere woonomgeving. 

Afmetingen eetkamerstoel Capri

De Capri is 57 cm breed bij een hoogte van 78 cm. Daarbij is de diepte 54 cm. De zitbreedte is 48 cm en de zithoogte 50 cm. Daarnaast is de armhoogte 64 cm. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk: check vooraf de hoogte van je eettafel als je de stoel ruim aan wilt kunnen schuiven. Eettafelstoel Capri staat garant voor uren comfortabel tafelen. Tevens is het een prachtige stoel om even bij je zithoek te trekken als je bijvoorbeeld veel visite hebt.

Klik hier voor meer informatie

Stoffen en Stofkleuren eetkamerstoel Capri

De Capri op de foto is gestoffeerd met de stof Rough van Zwoosch. Dit is een 100 % polyester velours. Voordeel van deze stof is dat deze gemakkelijk te reinigen is en tevens nauwelijks onderhevig is aan verkleuring. Maar natuurlijk kan de Capri ook in een andere stof en kleur bekleed worden. Bij ons in de winkel vind je ook nog twee Capri’s die gestoffeerd zijn in een fraaie linnen/katoen stof. Daarnaast kun je in ons stoffenatelier zelf de stof voor jouw Capri stoelen uitzoeken. De keuze is enorm. De keuze is geheel aan jou en zo ook de keuze voor de kleur van de stof. Mocht je nou wel wat hulp kunnen gebruiken dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Kleur van de stoelpoten

Ook de kleur van de de stoelpoten van eetkamerstoel Capri bepaal jij zelf. Je hebt hierbij de keuze uit blank behandeld, blank onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. 

Eetkamerstoel Capri ook solo een leuke stoel

De Capri voelt zich ook prima thuis aan een werktafel of bureautje. Een lekkere actieve zit en door de open rugleuning oogt het ook niet massief aan een schrijftafel. 

 

Tip: houd je van deze stijl, maar is de Capri je net iets te volumineus? Kijk dan ook eens naar eetkamerstoel Joep van Hoffz. Een andere optie zou eetkamerstoel Ariane kunnen zijn. 

Tevens kunnen wij de gehele lijn eetkamerstoelen van Bocx Interiors leveren. Klik hier voor meer informatie