Eetkamerstoel Geneva

Beschrijving

Eetkamerstoel Geneva van Bocx Interiors is een compacte eetkamerstoel met een losse hoes. Door het gebruik van lederen details krijgt de stoel een stoer uiterlijk. Mocht je deze details van leer niet mooi vinden dan kun je dat aangeven en dan blijven ze gewoon achterwege bij jouw Geneva.

Afmetingen eetkamerstoel Geneva

De Geneva is 61 cm breed bij een hoogte van 84 cm. Daarbij is de diepte 59 cm. De zitbreedte van de Geneva is 48 cm bij een zitdiepte van 47 cm. Mooie afmetingen voor een stoel om uren lang in aan tafel te zitten. Maar ook een fijne stoel om even bij je zithoek te trekken als je bijvoorbeeld veel visite hebt. 

Klik hier voor meer informatie

Geneva met Losse Hoes gestoffeerd

Eetkamerstoel Geneva wordt geleverd met een losse hoes. Handig voor als je de hoes eens wilt wassen (plaats de hoes nog licht vochtig terug op de stoel nadat je deze gewassen hebt). 

Stoffen en Stofkleuren

De Geneva op de foto is gestoffeerd met een stoere linnen/katoenmix in een mooie naturel kleur. Maar natuurlijk kan de Geneva ook in een andere stof en kleur geleverd worden. In ons stoffenatelier kun je zelf de stof voor jouw Geneva stoelen uitzoeken. De keuze is enorm. Of je nou wilt gaan voor een sterke stof, een stof met een sleetse en geleefde look of misschien wel iets met een print? Of wat denk je van een linnen/katoenmix of misschien een wat meer gemêleerde stof? Misschien is jouw grootste prioriteit dat de stof makkelijk te reinigen moet zijn? De keuze is geheel aan jou en zo ook de keuze voor de kleur van de stof. Mocht je nou wel wat hulp kunnen gebruiken dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

Kleur van de stoelpoten

Ook de kleur van de de stoelpoten van eetkamerstoel Geneva bepaal jij zelf. Je hebt hierbij de keuze uit blank behandeld, blank onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. 

Misschien zoek je ook nog wel een eettafel voor jouw eethoek. De eetkamerstoel Geneva past hartstikke goed bij bijvoorbeeld onze eettafel van teak. Dit soort tafels hebben wij bijna altijd wel voorradig in onze winkel. Vraag ons hier gerust naar. 

Eetkamerstoel Geneva leverbaar met of zonder rughendel

Vind je het handig als jouw eetkamerstoelen een hendel op de rug hebben waarmee je ze gemakkelijk verschuift? Daar is bij Bocx aan gedacht en de keuze is aan jou want het kan allebei! 

En wil je meer stoelen van Bocx zien? Klik dan hier.