Eetkamerstoel Nancy van Bocx

Beschrijving

Eetkamerstoel Nancy van Bocx Interiors heeft een fraai ontwerp. Het is een strak en tevens toch ook landelijk eetkamerstoeltje.

Afmetingen Eetkamerstoel Nancy

Nancy is 59 cm breed bij een hoogte van 89 cm. Daarbij is de diepte 60 cm. Een heerlijke eetkamerstoel om lekker lang te tafelen. Tevens is het door het fraaie ontwerp ook een stoeltje dat je gemakkelijk bijtrekt in bijvoorbeeld je zithoek. Daarnaast kan het ook een mooi stoeltje zijn, solitair aan een tafeltje of bureautje. 

Klik hier voor meer informatie

Eetkamerstoel Nancy van Bocx ook leverbaar als Barkruk of als Barstoel

Eetkamerstoel Nancy is eveneens leverbaar als barkruk of als barstoel. Een prachtige kwaliteitsstoel, of je nu kiest voor de eetkamerstoel, de barkruk of de barstoel. 

Diverse kleuren poot mogelijk

Voor de poten van jouw eetkamerstoel Nancy heb je de kleurkeuze uit behandeld of onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. Zo krijg je altijd de Nancy die past in jouw interieur. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Diverse stof- en kleurmogelijkheden

Eetkamerstoel Nancy van Bocx staat hier afgebeeld in een 100% linnen stof. Deze stof is leverbaar in vele kleuren. Maar je kunt uiteraard ook voor een andere stof kiezen. Laat je in ons stoffenatelier verrassen door de vele mogelijkheden die je hebt. Je zou er bijna keuzestress van kunnen krijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het wel in huis. Sterke stoffen, makkelijk te reinigen stoffen, stoere sleetse stoffen, linnen/katoen mixen, gemêleerde stoffen, stoffen met prints, hennep stoffen en nog meer. Uiteraard helpen we je graag als je dat wilt. Dat vinden wij zelfs leuk!

En als je van dit soort type eetkamerstoelen houdt dan kun je ook eens kijken naar een ander eetkamerstoeltje van Bocx, namelijk de Geneva. Dit stoeltje heeft eveneens een landelijke uitstraling, maar heeft een losse hoes die je gemakkelijk kunt wassen.