Eetkamerstoel Oxford

Beschrijving

Eetkamerstoel Oxford is een mooi eenvoudig vormgegeven eetkamerstoel van het merk Just Design. Less is More. 

Afmetingen Eetkamerstoel Oxford

De Oxford is 58 cm breed bij een zitdiepte van 47 cm. Daarnaast is de Oxford 90 cm hoog. De hoogte van de arm is 67 cm. Eetkamerstoel Oxford wordt geleverd met een beuken poot die in diverse kleuren te bestellen is. De kleurstaal hiervoor hebben wij voorradig in onze winkel.

Klik hier voor aanvullende informatie.

Stoel Oxford leverbaar in vele stoffen en kleuren

Hoe jouw eetkamerstoel Oxford er uit komt te zien bepaal jij zelf. Hierbij heb je de keuze uit vele stoffen en ontelbaar veel kleuren. Denk hierbij ook eens aan een leuke print. Of misschien wel een stoere gemêleerde stof. De sfeer bepaal jij. Door te kiezen voor een kleur die past in jouw interieur. Sleetse en natuurlijke kleuren voor een landelijk interieur. Daarnaast is de Oxford ook prachtig in een wat strakkere inrichting. Denk dan bijvoorbeeld aan een stof met een mooie glans. Maar ook in een klassiek interieur voelt deze Oxford zich thuis. 

Alternatieven voor de Oxford

Als je de Oxford eetkamerstoel mooi vindt dan is de eetkamerstoel Bogota allicht ook iets voor jou. Eveneens een eetkamerstoel met leuningen. En past het merk Just Design bij jou dan zou je eetkamerstoel Soho ook wel eens mooi kunnen vinden. Een mooi compacte eetkamerstoel met een bijzondere vormgeving. 

Oxford combineren met een eetkamerbank

De Oxford eetkamerstoel laat zich ook perfect combineren met een vlotte eetkamerbank. Handig ook als je iets minder ruimte hebt in je eethoek. Met de eetkamerbank tegen een muur geplaatst heb je per slot van rekening minder ruimte nodig. Daarnaast creëer je een bijzondere eethoek door het gebruik van een bankje aan de ene zijde en bijvoorbeeld twee of drie stoelen aan de andere zijde.