Eetkamerstoel Winston

Beschrijving

Eetkamerstoel Winston van Bocx Interiors is een klassieker onder de eetkamerstoelen. Wil je absoluut comfortabel zittend uren kunnen tafelen dan zit je perfect in deze Winston. De hoge rugleuning zal je bevallen en ook de armleuningen dragen bij aan een luxe zitcomfort.

AFMETINGEN EETKAMERSTOEL WINSTON

De Winston is 63 cm breed bij een hoogte van 100 cm. Daarbij is de diepte 71 cm. De zitbreedte van de Winston is 46 cm bij een zitdiepte van 49 cm en een zithoogte van 51 cm. Met deze afmetingen kun je spreken van een royale eetkamerstoel. Daarnaast is eetkamerstoel Winston ook een aanwinst om deze even bij je zithoek te betrekken als je bijvoorbeeld veel visite hebt. 

Klik hier voor meer informatie

STOFFEN EN STOFKLEUREN EETKAMERSTOEL WINSTON

De Winston kun je helemaal bestellen zoals jij dat wilt. In ons stoffenatelier kun je zelf de stof uitzoeken. De keuze is enorm. Of je nou wilt gaan voor een sterke stof, een stof met een sleetse en geleefde look of misschien wel iets met een print? Of wat denk je van een linnen/katoenmix of misschien een wat meer gemêleerde stof? Misschien is jouw grootste prioriteit dat de stof makkelijk te reinigen moet zijn? De keuze is geheel aan jou en zo ook de keuze voor de kleur van de stof. Mocht je nou wel wat hulp kunnen gebruiken dan helpen wij je uiteraard graag. Dat vinden we zelfs leuk!

KLEUR VAN DE STOELPOTEN

Ook de kleur van de de stoelpoten van eetkamerstoel Winston bepaal jij zelf. Je hebt hierbij de keuze uit blank behandeld, blank onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. 

EETKAMERSTOEL WINSTON LEVERBAAR MET OF ZONDER RUGHENDEL

Vind je het handig als jouw eetkamerstoelen een hendel op de rug hebben waarmee je ze gemakkelijk verschuift? Daar is bij Bocx Interiors aan gedacht en de keuze is aan jou want het kan allebei! De meerprijs voor een hendel is gering. 

Tip: 

Houdt je van de klassieke uitstraling van de Winston, maar is deze nou net iets te royaal voor jouw eethoek? Kijk dan eens naar eetkamerstoel Bogota. De eettafelstoel heeft eenzelfde uitstraling, maar is net een tikkie compacter. 

Tip 2: Wij kunnen de gehele collectie eetkamerstoelen van leverancier Bocx Interiors leveren. Klik hier voor meer informatie.