Keukenstoel Noor

Beschrijving

Keukenstoel Noor is een klassieker onder de keuken- en eetkamerstoelen. Wie kent dit model nou niet? Prachtig houten stoel voor in een landelijke keuken of in een echte boerenkeuken. En vergis je niet: de Noor staat ook geweldig aan een bureautje of naast bijvoorbeeld een wijntafeltje zoals afgebeeld op de foto.

Afmetingen Keukenstoel Noor

Noor is vervaardigd van vergrijsd eikenhout en is 45 cm breed en 41 cm diep bij een hoogte van 89 cm. De zithoogte is 50 cm.  Al met al een mooi compacte en stevige keukenstoel. 

Een luxe keukenstoel Noor

De Noor heeft, net als haar uiterlijk, klassieke afmetingen. Een rank stoeltje. Keukenstoel Noor is, in tegenstelling tot veel andere modellen, voorzien van een kunststof zitting. Dat geeft keukenstoel Noor een luxe, onderscheidende en comfortabele uitstraling. 

Door vormgeving maakt keukenstoel Noor voor vele doeleinden geschikt

Keukenstoel Noor is een ideale stoel voor aan een lange tafel. Zo kun je aan een tafel van 3 meter ruim 10 stoelen kwijt zonder dat het kolossaal lijkt. Noor heeft nog wel meer voordelen. Je kunt haar namelijk overal in huis wel kwijt. Wat dacht je van een leuk hoekje op een overloop? Noor als stoel aan het bureau van je kinderen, een Noor op je slaapkamer om bijvoorbeeld al zittende je schoenen aan te kunnen trekken. Een Noor in een verstild hoekje in de woonkamer of misschien aan een sidetable om zodoende een extra werkplek voor je laptop of iPad te hebben. Kortom: een stoel als Noor komt altijd van pas en vindt overal haar weg.