Bocx Fauteuil Bram

Beschrijving

Bocx Fauteuil Bram is een fauteuil als een kameleon. Door de vrij strakke lijnen past deze compacte fauteuil zowel in een landelijk interieur als in een modern interieur. Je kunt Bram zelf de uitstraling meegegeven die je wilt door te kiezen voor een stof die past bij jouw interieur. 

Afmetingen Bocx Fauteuil Bram

Bram is 74 cm breed bij een diepte van 84 cm  en daarnaast een hoogte van 75 cm. Daarbij is de zitbreedte van de Bram 55 cm. 

Klik hier voor meer informatie

Kleur van de poten

Bock Fauteuil Bram kan geleverd worden met een koloniale poot (diep donkerbruin) of een zwarte poot. De keuze is aan jou. 

Bijpassende hocker voor Bocx fauteuil Bram

Het is mogelijk om een hocker Bram te bestellen. Je kunt met deze hocker een heerlijk luie stoel van je Bram maken door de hocker voor je fauteuil te plaatsen. Leuk als heerlijke leesplek in bijvoorbeeld een hoekje in je woonkamer. Wil je twee fauteuils Bram naast elkaar plaatsen in je woonkamer dan kan het een leuk idee zijn om hocker Bram tussen beide stoelen te plaatsen. 

Voor de hocker geldt eveneens dat je voor de poten kunt kiezen uit de kleur zwart of de kleur koloniaal. 

Klik hier voor meer informatie over Hocker Bram

Stofkeuze voor Bocx Fauteuil Bram

Met de keuze van je stof bepaal je zelf het uiterlijk van jouw Bram. Je kunt ‘m een klassieke uitstraling meegeven door een mooie velours stof of misschien wel een stof met een lichte glans. Je maakt Bram wat landelijker door te kiezen voor een mooie linnen/katoen mix. Uiteraard kun je ook kiezen voor een gemakkelijk te reinigen stof. Daar hebben wij ook genoeg stofkeuzes voor. In ons stoffenatelier kun je zelf je stof uitkiezen. En heb je daar hulp bij nodig? Wij adviseren je graag. Dat vinden wij zelfs leuk!

Tip: Bram combineert heel goed met bijvoorbeeld Bank Daan