Draaifauteuil Amy

Beschrijving

Draaifauteuil Amy is een uitermate comfortabele draaistoel uit de collectie van het Deense merk Sits. Een heerlijk comfortabele luierstoel met vele mogelijkheden. Ideale stoel ook om televisie in te kijken. Je kunt de stand van de stoel makkelijk draaien en als je opstaat draait de stoel weer terug in de originele stand. Hoe fijn is dat?

Afmetingen Fauteuil Amy

Amy is 77 cm breed bij een diepte van 83 cm  en daarnaast een hoogte van 91 cm. Daarbij is de zitdiepte van de Amy 51 cm bij een zithoogte van 47 cm. De hoogte van de poot is 26,5 cm.

Amy ook leverbaar met houten poten

Spreekt het moderne model van de Amy je aan, maar past een metalen frame niet zo goed in jouw interieur? Fauteuil Amy is ook leverbaar met vier houten poten. Amy is dan echter niet meer draaibaar. Vraag gerust naar deze optie als je bij ons in de winkel bent. We informeren je graag!

Bijpassende hocker voor Draaifauteuil Amy

Het is mogelijk om een hocker bij jouw Amy te bestellen. Je kunt met deze hocker een nog relaxtere stoel van je Amy maken door de hocker voor je fauteuil te plaatsen. Leuk als heerlijke leesplek in bijvoorbeeld een hoekje in je woonkamer. Of misschien heb je wel een aparte zitplek om televisie te kijken? 

Voor de hocker geldt eveneens dat je voor de poten kunt kiezen uit een metalen frame of houten poten. 

Stofkeuze voor Draaifauteuil Amy

Met de keuze van je stof bepaal je zelf het uiterlijk van jouw Amy. Je kunt ‘m een klassieke uitstraling meegeven door een mooie velours stof of misschien wel een stof met een motief. Je maakt Amy wat landelijker door te kiezen voor een mooie linnen/katoen mix. Uiteraard kun je ook kiezen voor een gemakkelijk te reinigen stof. De stoffencollectie van Sits biedt je vele mogelijkheden. En heb je daar hulp bij nodig? Wij adviseren je graag. Dat vinden wij zelfs leuk!

Keuze uit compact of zacht zitcomfort

Je hebt bij draaistoel Amy de keuze uit twee soorten zitcomfort. Er is een wat compacter en een wat zachter zitkussen mogelijk. Dit is een persoonlijke keuze. Vraag ons naar de mogelijkheden en om advies als je bij ons in de winkel bent. 

 

Tip: van ditzelfde merk hebben wij ook een comfortabele bank in de winkel staan: bank Lill