Fauteuil Elisa

Beschrijving

Fauteuil Elisa is een prachtig ontwerp fauteuil met strakke én klassieke elementen. Door de vierkante vorm met een armleuning links of rechts laat deze Elisa zich prachtig opstellen in jouw zithoek. 

Verschillende combinatiemogelijkheden met fauteuil Elisa

Elisa is leverbaar mét of zonder armleuning. Zonder armleuning heet de stoel dan Julia. Daarnaast heb je bij een Elisa met een armleuning de keuze uit armleuning links of armleuning rechts.

Bij aanschaf van twee Elisa’s heb je diverse mogelijkheden om te combineren. Gewoon los van elkaar heb je al een bijzondere set fauteuils. Leuk om tussen twee Elisa’s in een hocker te plaatsen. Helemaal leuk als je dan voor een contrasterende stof kiest. En wat denk je daarbij van twee Elisa’s tegen elkaar aangeschoven? Dan heb je ineens een bankje. De hocker zou er dan weer leuk voor kunnen staan. 

Daarnaast kun je kiezen voor een Elisa met capitons of zonder capitons. Wat kies jij?

Fauteuil Elisa wordt standaard geleverd met een zwarte poot van metaal. Dit houdt het fauteuiltje lekker luchtig. 

Klik hier voor de afmetingen en de mogelijkheden

Naast fauteuil Elisa ook een bank Elisa leverbaar

De Elisa is ook leverbaar als bank Elisa. Zeker een aanrader om hier even naar te kijken. Een prachtige bank. Voor de bank geldt hetzelfde als voor de fauteuil: kan geleverd worden mét of zonder capitons. Voor de prijs maakt het geen verschil. 

Uitgebreide collectie stoffen en stofkleuren

Hoe jouw fauteuil Elisa eruit komt te zien bepaal jij zelf. Neem gerust eens een kijkje in ons stoffenatelier. Je zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast adviseren wij je natuurlijk graag. 

Tip: Mocht je van jouw Elisa een leeshoekje willen maken kijk dan ook eens bij onze collectie vloerlampen van Frezoli. Deze prachtige Italiaans design lampen matchen goed bij de strakke en elegante Elisa. Frezoli lamp Mira schiet ons direct te binnen. Daarnaast kan de Pliz vloerlamp ook heel stoer staan.