Fauteuil Quinn

Beschrijving

Fauteuil Quinn is een stijlvol, compact en klassiek landelijk fauteuiltje. Deze fauteuil zal zich in ieder interieur thuis voelen vanwege haar eenvoudige, maar elegante vormgeving. Daarnaast is Quinn een fauteuiltje dat uitermate geschikt is om er twee van naast elkaar te plaatsen. Leuk ook om ze wat schuin naar elkaar toe te draaien en er bijvoorbeeld een bijzettafeltje tussen te plaatsen zodat je een lekker zithoekje voor twee kunt creëren. 

Afmetingen Landelijke Fauteuil Quinn

Elegant fauteuiltje Quinn is 74 cm breed en 80 cm diep bij een hoogte van 92 cm. De fauteuil kent een actieve zit en heeft een geweldig zitcomfort. 

Mogelijkheden stoffen

 Je kunt jouw landelijke fauteuil Quinn laten bekleden zoals jij het wenst. In ons stoffenatelier vindt je een uitgebreide collectie stoffen. Of je nu op zoek bent naar een mooie velours stof of misschien liever gaat voor een fraaie linnen/katoen mix. Tevens kan een stof met een mooi patroon  een welkome aanvulling zijn op je interieur. Of misschien kies je liever voor een makkelijk te reinigen stof? Wij zijn benieuwd naar jouw woonwensen en helpen en adviseren je graag. 

Mocht deze klassieke vormgeving jou aanspreken kijk dan ook eens naar fauteuil Elise. Beide zijn fauteuiltjes die zich thuisvoelen in meerdere woonstijlen. Mooi in een landelijk interieur, prachtig in een wat klassiekere inrichting en altijd stijlvol.