Fauteuil Scarlet Keijser & Co

Beschrijving

Fauteuil Scarlet Keijser & Co is een moderne fauteuil met een ronde rug. Prachtig in je zithoek en tevens is het een mooi compact fauteuiltje voor een apart zithoekje. Door de ronde vormen krijgt Scarlet een wat speels uiterlijk.

Afmetingen Fauteuil Scarlet Keijser & Co

Scarlet is 65 cm breed bij een hoogte van 84 cm. Daarnaast is de diepte 68 cm. Voor je zitcomfort mag je rekenen met een zitting van 65 x 55 x 44 cm. Daarbij zijn de poten van Scarlet van hout. 

Kleiner zusje: Eetkamerfauteuil Scarlet

Fauteuil Scarlet is ook leverbaar als eetkamerstoel. Deze Scarlet is net iets lager en dat maakt haar daardoor perfect geschikt om aan te schuiven aan een eettafel. Leuk hoor: weer eens iets anders! 

Stof- en Kleurmogelijkheden Fauteuil Scarlet Keijser & Co

Je kunt uiteraard zelf de uitstraling van jouw Scarlet fauteuil bepalen. Je kunt het ‘hotel-chique’ maken met een verrassende glansstof of print. Daarnaast kun je kiezen voor een stof met een opvallende print. Tevens is dit zo’n type stoeltje dat zich prima leent voor een opvallende kleur dat haar dan tot een ware eye-catcher maakt. In ons stoffenatelier kun je helemaal ‘los’ gaan. We hebben werkelijk alle mogelijkheden in huis die maken dat jij blij wordt van de Scarlet die jij zelf samenstelt.

Keijser & Co

Fauteuil Scarlet komt uit de collectie van Keijser & Co. Wij zijn al een aantal jaren dealer van dit mooie Nederlandse merk. Bij serieuze interesse in meerdere meubelen voor dit merk kun je met ons een afspraak maken om hun showroom te bezichtigen. 

Dit zijn wat andere meubelen die wij van Keijser & Co in de winkel hebben staan: bijvoorbeeld loveseat Bell-Ami, maar ook Chaise Longue Roger. Ietwat strakker en moderner vormgegeven meubelen die zich thuis zullen voelen in een wat strakker interieur maar daarnaast ook in een landelijke inrichting. Juist de mix maakt het veelal spannend.