Landelijke Fauteuil Stockholm

Beschrijving

Landelijke Fauteuil Stockholm is de lekkerste luie stoel die je kunt bedenken. In onze winkel staat ie in een zacht roze jute/katoenen stof. Dat vinden wij prachtig. Daarnaast kun je natuurlijk alle kanten op om deze fauteuil Stockholm helemaal de jouwe te maken.

Afmetingen Landelijke Fauteuil Stockholm

De Stockholm is zowel 95 cm breed als 95 cm diep bij een hoogte van 85 cm. Daarnaast is de zitdiepte is 56 cm en dat maakt deze fauteuil dat je er ook goed ‘actief’ in kunt zitten. Dat is namelijk fijn voor je rug. 

Klik hier voor meer informatie

Mogelijkheden stoelpoten 

 Je kunt jouw landelijke fauteuil Stockholm ‘custom made’ maken. Wil je gewoon een houten poot onder je stoel of wil je jouw Stockholm op wieltjes? Daarbij kun je kiezen uit verschillende kleuren. De houten poot kan geleverd worden in de kleuren blank behandeld of onbehandeld, koloniaal, zwart of grijs. Wil je de Stockholm op pootjes? Dat kan ook! Je hebt daarbij de keuze uit goudkleurige of zilverkleurige wieltjes. De wieltjes zitten alleen aan de voorzijde van de stoel. 

Bijpassende Hockers bij Fauteuil Stockholm

Naast de fauteuil zijn er ook bijpassende hockers Stockholm te verkrijgen. De grootste hocker heeft een afmeting van 60 x 90 cm bij een hoogte van 47 cm (even hoog als de zithoogte van de fauteuil). De kleinste hocker meet 60 x 45 cm bij een hoogte van eveneens 47 cm.

Bijpassende Bank Stockholm

In deze serie is eveneens een bank Stockholm leverbaar. Hierdoor kun je je zithoek helemaal op elkaar afstemmen. Daarbij kun natuurlijk ook kiezen voor verschillende stoffen en kleuren. 

Stof- en kleurmogelijkheden

In ons stoffenatelier vind je een ongeloof groot aanbod stofstalen. Zo kun jij jouw landelijke fauteuil Stockholm precies de looks meegegeven die passen in jouw interieur. Denk daarbij aan stoere linnen/katoen mixen, gemêleerde stoffen, gemakkelijk te reinigen stoffen of misschien wil je wel een stoel met een print of een velours stof. De keuze is groot. Daarnaast helpen wij je natuurlijk graag bij het samenstellen van jouw mooiste Stockholm. Dat vinden we zelfs leuk!