Balusterlamp Beton

Beschrijving

Balusterlamp Beton, onmisbare klassieker onder de tafellampen in een landelijk interieur.

Balusterlampen horen bij uitstek thuis in een landelijk interieur. Doordat deze lampen een warme sfeer met zich meebrengen zie je ze vaak terug in landelijke interieurs. Daarnaast haal je met deze balusterlamp een echte blikvanger in huis.

Balusterlampen

Wist je trouwens dat het woord baluster is afgeleid van het woord balustrade? Originele balusters zijn delen uit balustrades of oude trapelementen. Il Cupido heeft deze oude balusters gebruikt als inspiratiebron voor haar collectie tafellampen. Wij worden er blij van!

Lampenkap voor Balusterlamp Beton

Je kunt jouw balusterlamp precies de uitstraling meegeven waar je naar op zoek bent want wij hebben in onze winkel een uitgebreid assortiment lampenkappen. Denk hierbij aan diverse leveranciers als Frezoli en Aura Peeperkorn. Wil je een platte, ietwat schuine kap? Of valt je oog op een cilindervormige kap? Wellicht wil je een iets hoger model kap dat schuin toeloopt? Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stoffen en kleuren. Wat denk je van een sleetse kleur linnen kap? Of een okerkleurige velours kap? Ook een kap met wat glans is mogelijk en staat prachtig. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze voor jou. Dat vinden we zelfs leuk!

Meerdere soorten baluster/tafellampen

Naast deze Balusterlamp Beton hebben we ook andere balusterlampen in onze winkel. Zo hebben we bijvoorbeeld de houten balusterlamp Vigonza van Frezoli Lightning. Daarnaast ook de iets hogere houten balusterlamp Verona, eveneens van Frezoli. 

Dealer van Il Cupido 

Ook van Il Cupido hebben wij andere (betonnen) lampen in de winkel. Wat denk je van de Jeronimus? Deze lampvoet is (zonder kap) 60 cm hoog en daarmee een lamp van statuur. 

Wij dragen het Nederlandse bedrijf Il Cupido een warm hart toe en kunnen hun hele collectie leveren. Het is niet mogelijk om altijd alles op voorraad te hebben in onze winkel, maar we kunnen altijd alles voor je in bestelling nemen.