Balusterlamp Jeronimus

Beschrijving

Balusterlamp Jeronimus is 60 cm hoog (zonder lampenkap) en geheel vervaardigd uit beton. De voet van de lamp heeft een doorsnede van 14 cm. En vergis je niet; de lamp behoort tot de categorie ‘zware jongens’. Hij weegt wel wat!

Balusterlampen horen bij uitstek thuis in een landelijk interieur. Doordat deze lampen een warme sfeer met zich meebrengen zie je ze vaak terug in landelijke interieurs. Daarnaast haal je met deze balusterlamp een echte blikvanger in huis.

Balusterlampen

Deze prachtig vormgegeven balusterlamp Jeronimus komt uit de collectie van Il Cupido. Wist je trouwens dat het woord baluster is afgeleid van het woord balustrade? Originele balusters zijn delen uit balustrades of oude trapelementen. Il Cupido heeft deze oude balusters gebruikt als inspiratiebron voor haar collectie tafellampen. Wij worden er blij van!

Lampenkap voor Balusterlamp Jeronimus

Je kunt jouw balusterlamp Jeronimus precies de uitstraling meegeven waar je naar op zoek bent want wij hebben in onze winkel een uitgebreid assortiment lampenkappen. Denk hierbij aan diverse leveranciers als Frezoli en Aura Peeperkorn. Wil je een platte, ietwat schuine kap? Of valt je oog op een cilindervormige kap? Wellicht wil je een iets hoger model kap dat schuin toeloopt? Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stoffen en kleuren. Wat denk je van een sleetse kleur linnen kap? Of een okerkleurige velours kap? Ook een kap met wat glans is mogelijk en staat prachtig. Wij helpen je graag bij het maken van een passende keuze voor jou. Dat vinden we zelfs leuk!

Meerdere soorten baluster/tafellampen

Naast deze Balusterlamp Jeronimus hebben we ook andere balusterlampen in de winkel. Zo hebben we bijvoorbeeld de houten balusterlamp Vigonza van Frezoli Lightning. Daarnaast ook de iets hogere houten balusterlamp Verona, eveneens van Frezoli. 

Dealer van Il Cupido 

Wij dragen het Nederlandse bedrijf Il Cupido een warm hart toe en kunnen hun hele collectie leveren. Het is niet mogelijk om altijd alles op voorraad te hebben in onze winkel, maar we kunnen altijd alles voor je in bestelling nemen.