Frezoli Hanglamp Soll

Beschrijving

De Frezoli Hanglamp Soll is een metalen hanglamp in bruin patina. De ketting waaraan de lamp hangt is 130 cm lang zodat je Soll altijd op de voor jou juiste hoogte kunt hangen.

Frezoli Hanglamp Soll, in twee maten 

De Soll is in twee maten leverbaar: De grote versie heeft een kap met een doorsnede van 49 cm en de halfronde kap is 55 cm hoog. De kleinere versie (Frezoli Hanglamp Soll Small) heeft een doorsnede van 30 cm en de kap is 32 cm hoog. Beide lampen hebben een E27 fitting die de lamp ook geschikt maakt voor LED. 

De binnenkant van de metalen kap is roestbruin van kleur waardoor de lamp een prachtig warm licht geeft. Prachtig boven je eettafel, maar ook erg mooi boven bijvoorbeeld een kookeiland. 

Door z’n stoere uiterlijk past de Frezoli Hanglamp Soll zowel in een landelijk en stoer interieur als in een industriële of wat strakkere inrichting. Om die reden is de hanglamp Soll ook niet weg te denken uit de collectie van Frezoli Lightning. 

De Potstal, ster-dealer van Frezoli Lightning

Onze website biedt je een kijkje van wat wij zoal in de winkel verkopen. Het is bijna onmogelijk alles op onze website te plaatsen. Wat de verlichting betreft kunnen wij de gehele collectie van Frezoli leveren. We krijgen dan ook zo ongeveer om de week een nieuwe levering. 

Meer stoere hanglampen van Frezoli

Als je houdt van de stijl van de Soll hanglamp dan vind je allicht de Lozz hanglamp ook mooi. Deze lamp is ook in twee maten leverbaar: een met een doorsnede van 50 cm en een XXL versie met een doorsnede van maar liefst 78 cm. De Lozz hanglamp is leverbaar met een zwarte kap of met een aluminium kap.

Hanglamp Raz is eveneens een stoere, industriële lamp. De doorsnede van de aluminium kap is 30 cm. Mooi met meerdere samen boven je eettafel. 

Daarnaast is misschien Frezoli Lamp Maroni met 3 kappen wel iets voor jou?