Frezoli Kruiklamp Disio

Beschrijving

Frezoli Kruiklamp Disio is een klassieke kruiklamp in een bruin/zwarte finish. De uitstraling van jouw Disio kruiklamp bepaal je zelf door het kiezen van het model (én kleur) kap die je uitzoekt. 

Frezoli Kruiklamp Disio is maatvast

In tegenstelling tot originele kruiklampen (gemaakt van oude waterpotten) wordt de Frezoli Kruiklamp Disio nieuw gemaakt. Hierdoor is de maatvoering van de lamp altijd gelijk. De hoogte van deze lamp (zonder kap) is 36 cm en de doorsnede van de voet is 40 cm. Het materiaal waar Frezoli Kruiklamp Disio van gemaakt wordt is keramiek. Daardoor krijgt de lamp z’n prachtige uitstraling. Daarnaast maakt de E27 fitting deze kruiklamp ook geschikt voor LED. 

Lampenkap voor de Frezoli Kruiklamp Disio

Wij hebben in onze winkel een uitgebreide collectie lampenkappen waardoor we eigenlijk altijd wel de lampenkap voor je vinden waar je hart sneller van gaat kloppen. We hebben niet alleen  linnen kappen, maar ook kappen van velours of lampenkappen met een satijnachtige glans.  En zit je kleur, stof of model er niet bij dan kunnen we je alsnog helpen door een kap naar jouw smaak te bestellen bij een van onze leveranciers. Daarnaast helpen we je natuurlijk graag bij het maken van een goede keuze, of je nu een Chinese kap wilt, een cilinder kap of een ietwat schuine kap. Helpen doen we graag. Dat vinden we leuk!

Kruiklampen in een landelijk interieur

In een landelijke inrichting is een kruiklamp bijna niet weg te denken. Het is een prachtige blikvanger. Mooi op een ronde wijntafel, maar ook op een sidetable of bijzettafel. Op tafelhoogte komt de kruiklamp veelal het beste tot z’n recht. Je kijkt dan op ooghoogte naar de lamp. Hierdoor kijk je niet tegen de onderkant van de kap aan, maar je kijkt tegelijkertijd ook niet boven ín de kap. Een handige tip hierbij kan zijn dat je de hoogte van de kap nog een beetje kunt ophogen door een extra ring op de fitting te draaien. 

Frezoli Kruiklamp Disio in 3 kleuren leverbaar

Naast de bruin/zwarte kleur van de Disio op de foto is de Disio ook nog leverbaar in de kleur oud blauw en in de kleur oud groen. Bij ons in de winkel vind je doorgaans alleen de bruin/zwarte versie. De blauwe of de groene kruiklamp kunnen wij echter wél op bestelling aan je leveren. Vraag hier gerust om mocht je belangstelling naar een van deze andere kleuren uitgaan.